hyperborea
1

Love rulZ
Ljubljana
Hvala tistim, ki ste odgovorili..
Tomi, ne pijem alkohola ze ene par let, pa se mi se isto dogaja...
Devi,
ja se strinjam, odgovor bo prisel, a ga cakam ze neki casa.... sem ze probala, da bi vplivala na to - recimo naj se v trenutku, ko jaz hocem razbije kozarec - kar bi govorilo v prid temu, da imam kineticne sposobnosti...No pa mi ni ratal....Opazila pa sem, da ko vec mediteram in delam Chi Qong vaje, da se rabije celo vec kozarcev. Zadnjic me je presinilo, da se moja aura siri in pri tem podira kozarce, ki so najlazji....
Kaj mi pomeni steklo ? Dobro vprasanje. Bom razmislila- osnova je pesek, pesek polzi skozi prste...steklo je lomljivo - krhkost, steklo je vec ali manj prozorno...itd..
kar se stikov tice, pa jaz tko al tko verjmem, da ima lahko vsako bitje (tudi tisto, ki se zadrzuje v lokalu) kaksno sporocilo zame in me lahko do cesa pripelje...
No saj jaz se nisem zakljucila, da je lomljenje kozarce povezano z mano...sem povedala se dvema in sta sedaj z mano pozorna in je res, kadar sem zraven pokajo kozarci, ko me ni pa ne....
Herby,
no, ja to kar se dogaja tebi, se pa men itak - ampak to je sinhroniteta ali sinhronost in je men cool in jo jemljem ze vec kot 10 let kot fact of life in sploh kot nekaj super uporabnega....ampak imam obcutek, da tole s kozarci ni ista fora....
ma konc koncev, pa mogoce nima nic z mano - lohk, da se kozarci vedno lomijo po lokalih, ker jih je pac tako veliko in se z njimi veliko dela....
Al bom pa 1x dobila kaksen uvid glede tega..
hvala se 1x vsem, ki ste prispevali.
LP
Hyperborea
|