stoychi wrote on 08.05.2003 at 11:04:56:to, kar je zate mir, je zame bog

to, kar je zate ljubezen, je zame bog
To je povsem tvoja osebna zadeva, ki se mene ne tiče prav dosti. Zame je mir mir. Zame je ljubezen ljubezen. Pika, amen, finito, period.
Zame ni kisik Bog, ker ga rabim za preživetje. Ampak je preprost kemični element.
stoychi wrote on 08.05.2003 at 11:08:07: 
in še nasvet

ko se odločaš, raje izberi srce

srce je vedno zmagovalec
Vem. Razen takrat, ko se srce moti na podlagi že izkušenega in želi ponovit napako.
Quote:Jest pa verjamem, da vedeževanja in horoskopi govorijo o tem, kar si mi sami izberemo. In oboje nam ponuja možnost Izbire. In mi sami lahko svojo "usodo" spremenimo.
Hudo protislovje. Če se nekaj lahko napove vnaprej, če se lahko prihodnje odločitve že vidijo, potem to ni več stvar proste izbire. Je "zapisano v zvezdah", kot pravijo astrologi, torej kar je zapisano, ni več svoboda, ampak program.
Matrix style, kjer ti s programom določijo kaj boš v življenju postal in kakšne opcije boš mel. Tako potem lahko vedeževalke obstajajo, ker se podzavestno povežejo v ta program in ga lahko preberejo.
Quote:Za začetek, jaz lahko izberemš, kako bom gledala en dogodek: s pozitivne plati - dobra lekcija, ali z negativne plati - joj kera kruta usoda + ker krut Bog
Temu bi jaz le rekel tvoja začetna neizkušenost. Na stvar je treba gledat nevtralno, brez osebnih čustev.