Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10
(Read 26868 times)
Andres
5

Re: Ste ženske presek med biserom in histerijo??
Reply #75 - 02.02.2003 at 17:33:36

Quote:
Andres.

Imam občutek, kot da želiš ti ženske zmanipulirat, jih prepričat, kakšne naj bi bile, kaj je prav in kaj ni prav. Želiš, da ženske ustrezajo tvojim prepričanjem in izkušnjam, ki pa so kot izgleda negativne, oz. niso izpolnile tvojih pričakovanj.

Robi

Robi!

Občutek te vara.  Ženskam dam in sem jim od nekdaj dal prosto pot.  To o manipulaciji ne more držati v mojem primeru.  Nekje sem sicer to že videl, da je nekdo napisal, da Andres pa z ženskami manipulira, vsaka nova ki pride na forum je pred njim posvarjena je tudi znano pravilo.   Naše ženske so mi v svojo obrambo na chatu rekle, da mi "reklamo delajo"Cheesy Come on.  Naj mi delajo reklamo za biznis, saj v njega je treba vložiti več kot pa biti prisoten tu na forumu.
Še enkrat Robi.  Tvoje mnenje da manipuliram preprosto ne more držati že iz dejstva, da so moški naivni kot je napisala Mateja.  To pomeni da če jim na žulj stopiš ta naivnost izgine in naenkrat se vse začnejo buniti, ker ta, v tem primeru Andres, pa nekoliko seka od povprečja. Hey. In Andres sploh ne seka od povprečja. Preprosto sem ti nametal vse znane gostilniške pripovedi in izpovedi moških v moški družbi.  Torej. Ti isti moški so doma copate, naivni mucki kar ženskam vsekakor ustreza.  Ker nisem prilagojen diagonali copate in naivnih muckov si me označil za domnevnega manipulatorja žensk. Več realnosti prosim.

Glede mojih izkušenj, ki po tvoje presoji niso pustile pričakovanj.  Odvisno za katero izkušnjo gre Robi.  Odvisno za kakšen tip ženske gre, njeno in mojo usklajenost. Globalno nisem dosegel pričakovanih dosežkov dokler nisem postal tak kot me vidiš, vidite sedaj.  Zanimivo. In ponovno se vračam k Matejinem stavku, da moški so pa naivni.  

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #76 - 02.02.2003 at 17:39:03

Quote:
Andres, ta je pa kruta. Tile turki pa niso nič prijazni. Upam, da se noben udeleženec tega foruma ne zgleduje po tem pregovoru. In lepo bi bilo, če se noben moški ne bi zgledoval po tem.

LP Harry

Harry!

Res ja, kruta je. Samo zanimivo pri vsem tem je, da imajo Nemci pregovor iste pomenske oblike v drugačni predstavni podobi.
No, zase vem, da jih ne mlatim, zrezke seveda.  Grin Grin
Ostale so še ženske.  Aha, tudi njih ne mlatim, je pa dobro, če one po zrezkih tolčejo. Kaj temu sledi?? Ponovno izrek. Ženska je ženski največja sovražnica.  Wink

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #77 - 02.02.2003 at 18:12:17

Quote:
Andres.

Bereš kar želiš brati.

Nikoli nisem bila histerična.
Nikoli tudi nisem zavestno "lagala". Je pa res, da sem bila do konca odnosa nezadovoljna s tem, da sem se prilagajala moškemu oz. odnosu (in s tem "lagala" o svojih občutkih, željah...). In zaradi tega "laganja" je odnos končal nekje, nekje.
Ampak tako pač je, če ženske že vzgajajo tako, da naj bi se prilagajale, obračale po hiši (je eden izmed starih slovenskih napotkov).

Zakaj tako negativen pogled na ženske?

Sicer pa, možno, da si imel opravka z ženskim podnom. Upam, da jaz ne spadam (več) med poden. Če kdaj sem.
Če si pač nezadovoljen s takšnim tipom žensk, pa si poišči nekoga z vsebino. Takšno pa skoraj zagotovo ne boš našel v intimnih odnosih z večimi partnerji hkrati.
N.

Nena!

Če je naslov topica tisto med biseri in histerijo, si ti lahko tudi nekaj tam vmes.  Šla si v skrajnost in mi takoj postregla, da nisi bila nikoli histerična.
In spet že drugič v tvojem postu si šla v skrajnost s stavkom. "Zakaj tako negativen pogled na ženske."
Morda se iz mojih postov vidi, da bi vas najraje sesul in pometel. No, tako ni, tista, ki me je spoznala, ve da tako pri meni ne more biti. Vam pa pokažem, če se katera spotakne.  Tudi ve meni kažete moje spotike, bolj kot ne v samoobrambo.  
Glede mojega opravka z ženskim podnom.  Točno Nena, imel sem opravka z njim in biti prisoten ob takem podnu pušča določene posledice.  No ja, zdaj mi bo katera rekla, da zato, ker imam posledice pač tak sem kot sem.  Resnici na ljubo sem bil že prej tak, in  celo v Jugoslaviji so me hoteli zapreti brez vzroka, zaradi svobodomiselnosti. To sem sicer izvedel mnogo let kasneje, a nič zato.  Vsak je sam svoj unikat. Tudi ti Nena.

No, kot nazadnje si mi rekla, da ne bom našel ženske, ah ne grem tvojega posta prepisovat, je zgoraj v quotu.
Ja vidiš. Tovrstni izbor je ozek, a verjemi.  Na prosti "živinski trg" Grin Grin nisem prišel včeraj in verjemi, tovrstni izbor žensk je širok. Le ti si tega nočeš priznati po moje. Pač nekateri ljudje na partnerstvo in seks gledajo drugače kot drugi. In zato tudi partnerskega nesoglasja.

Andres
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #78 - 03.02.2003 at 03:54:21

Quote:
In lepo bi bilo, če se noben moški ne bi zgledoval po tem.

LP Harry

Harry. Pozdravljen. Wink

SALEM MOLEKUM. Smiley Ko boš  magične besedice svoji deklici še na uho povedal, bo efekt večji. Zagotavljata  nadpovprečnen dvig temperature vsekakor.  Wink Grin

Lahko ji msgjaš, če pride na forum ali po telefonu preveriš prej, če se ti zdi pomembno.  Kiss

Karmen
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #79 - 03.02.2003 at 12:30:18

ženska ženski največja sovražnica? Po teh tvojih rekih se pa čist logično sliš. Čeprav so tud moški sami sebi radi največji sovražniki. Pa saj to že vsi vemo, samo ponavljamo se.  Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Andres
5

Reply #80 - 03.02.2003 at 13:05:41

Veronika! Mojih rekov ni.  So to tisti splošno znani in narodni reki.

Andres
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #81 - 03.02.2003 at 13:11:20

Sorry,  mišleno je bilo, po tvojih rekih, ampak ne dobesedno, ampak tvojih rekih, ki si jih napisal.
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #82 - 03.02.2003 at 16:42:51

Valentinaa wrote on 31.01.2003 at 10:48:10:
Andresu bom pa še kaj napisala, ampak se mi mora še malo v glavi nabrat, pa čas si moram tud najti.

Obljuba dela dolg. Do sedaj sem tole spesnila:

Ne vem, mogoče se motim, ampak nekako se mi zdi, da hočeš, da ženske tukaj izvržemo na plano svoje napake, se  posipamo s pepelom in doživimo katarzo, kar nas osvobodi zablojenosti itd...

Pa sej v bistvu to ni važno. Jaz pravim, smo kakršne smo, take smo ustvarjene, z vsemi protislovji vred, ki jih nekatere še same ne razumemo. Sprejmite nas, takšne smo, največ kar moški lahko storite je, da si najdete takšno, s katero se najbolj ujamete. In ker ste moški tako različni med seboj, nas je veliko različnih žensk, da imate kaj izbirat. Če pa ne izberete prav, ste se pa nekaj iz tega naučili, ne potem jokcat, kakšne smo ženske, s svojo izkušnjo živte naprej in naslednjič več sreče (in več pameti!).

Kar pa je zame najbistvenejše, je pa to, da se  v bisernosti in histeričnosti ženske in moški med sabo nič ne razlikujemo. Oboji smo ena čudovita, vznemirljiva mešanica med enim in drugim. Idealnega moškega itak ni, prav tako kot idealne ženske ne, taki že zdavnaj ne prihajajo več na zemljo. Torej, jaz ne bi tukaj izpostavljala spola.

Moja osebna izkušnja je pa taka: jaz sem histerična, dokler me moški hoče obvladovat. Ko se ta pritisk name neha, se pokaže moj biser.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Andres
5

Reply #83 - 03.02.2003 at 17:57:45

Valentina!

Tvoje razmere poznam in je na podlagi tega tudi tvoja histerija upravičena.  
Glede tega, da jaz želim iz žensk pepel in vse to isto izbrskat. To isto je Robi napisal včeraj. Pravi, da hočem z ženskami manipulirati. Sem mu na to odgovoril nekaj postov višje, in zato enak odgovor velja tebi.

Normalno, tudi moški imamo bisere in histerijo, cela barvna paleta nas  je. Samo tu se  poleg enega topica o moških samo še nizkotni vici na račun našega spola najde.

Andres
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #84 - 03.02.2003 at 18:20:44

Quote:
Samo tu se  poleg enega topica o moških samo še nizkotni vici na račun našega spola najde.  

Moške imam rada in jih spoštujem kot tudi vsa ostala živa bitja. Prepričana sem, da nisem edina, tako da ni panike.

Če se ti, Andres, počutiš kdaj ogroženega, samo povej, jaz te bom vedno branila Grin

(P.S.:prosim, jemlji to kot šalo, pač prišlo mi je na misel od tem zadnjem tvojem stavku in sem pač mogla dat iz sebe Wink)
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Andres
5

Reply #85 - 03.02.2003 at 18:32:01

Glede moje ogroženosti Devi. Seveda sem ogrožen in to ne malo. Samo me braniti ne moreš, gre za neko tretjo stvar kot pa skladnost med spoloma.

Andres
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #86 - 03.02.2003 at 20:24:51

Andres, zakaj pa pol rajš ne odpreš kakega topica o moških, ne pa da na 'zensko' stran vage dodajas? Wink
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Andres
5

Reply #87 - 03.02.2003 at 20:32:48

m wrote on 03.02.2003 at 20:24:51:
Andres, zakaj pa pol rajš ne odpreš kakega topica o moških, ne pa da na 'zensko' stran vage dodajas? Wink

Marjana. Sem že prej enkrat napisal, da bi to lahko naredila tudi emancipirana ženska.  Očitno so množici emancipiranih žensk podtalni vici bolj všeč.  Jebeš pol tako emancipacijo kjer smo naredili cel krog. Prišli smo torej do točke kjer se je vse skupaj na SP začelo. Veliko vas je moških žensk.

Andres
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #88 - 03.02.2003 at 20:42:20

Andres, cisto z mojega osebnega stalisca: zakaj bi odpirala topic o moskih, ce ni nobene zadeve, ki bi me 'tiscala', ter bi o njej hotela razpravljat z vami?  ???
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #89 - 03.02.2003 at 21:48:29

Andres wrote on 03.02.2003 at 17:57:45:
Samo tu se  poleg enega topica o moških samo še nizkotni vici na račun našega spola najde.

Jaz se rada hecam, in humor je zelo potreben del mojega življenja. In rada berem vice. In rada se nasmejim. Vici o moških se meni ne zdijo nizkotni, ker so pač vici, vsaka podobnost z dejanskimi osebami je zgolj naključje  Grin. Napiši kakšen vic o blondinkah, za kontra. Al kaj bi ti naredil?

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10