Quote:Andres.
Bereš kar želiš brati.
Nikoli nisem bila histerična.
Nikoli tudi nisem zavestno "lagala". Je pa res, da sem bila do konca odnosa nezadovoljna s tem, da sem se prilagajala moškemu oz. odnosu (in s tem "lagala" o svojih občutkih, željah...). In zaradi tega "laganja" je odnos končal nekje, nekje.
Ampak tako pač je, če ženske že vzgajajo tako, da naj bi se prilagajale, obračale po hiši (je eden izmed starih slovenskih napotkov).
Zakaj tako negativen pogled na ženske?
Sicer pa, možno, da si imel opravka z ženskim podnom. Upam, da jaz ne spadam (več) med poden. Če kdaj sem.
Če si pač nezadovoljen s takšnim tipom žensk, pa si poišči nekoga z vsebino. Takšno pa skoraj zagotovo ne boš našel v intimnih odnosih z večimi partnerji hkrati.
N.
Nena!
Če je naslov topica tisto med biseri in histerijo, si ti lahko tudi nekaj tam vmes. Šla si v skrajnost in mi takoj postregla, da nisi bila nikoli histerična.
In spet že drugič v tvojem postu si šla v skrajnost s stavkom. "Zakaj tako negativen pogled na ženske."
Morda se iz mojih postov vidi, da bi vas najraje sesul in pometel. No, tako ni, tista, ki me je spoznala, ve da tako pri meni ne more biti. Vam pa pokažem, če se katera spotakne. Tudi ve meni kažete moje spotike, bolj kot ne v samoobrambo.
Glede mojega opravka z ženskim podnom. Točno Nena, imel sem opravka z njim in biti prisoten ob takem podnu pušča določene posledice. No ja, zdaj mi bo katera rekla, da zato, ker imam posledice pač tak sem kot sem. Resnici na ljubo sem bil že prej tak, in celo v Jugoslaviji so me hoteli zapreti brez vzroka, zaradi svobodomiselnosti. To sem sicer izvedel mnogo let kasneje, a nič zato. Vsak je sam svoj unikat. Tudi ti Nena.
No, kot nazadnje si mi rekla, da ne bom našel ženske, ah ne grem tvojega posta prepisovat, je zgoraj v quotu.
Ja vidiš. Tovrstni izbor je ozek, a verjemi. Na prosti "živinski trg"

nisem prišel včeraj in verjemi, tovrstni izbor žensk je širok. Le ti si tega nočeš priznati po moje. Pač nekateri ljudje na partnerstvo in seks gledajo drugače kot drugi. In zato tudi partnerskega nesoglasja.
Andres