Mateja B. wrote on 01.02.2003 at 21:47:30:Tam, kjer se je na 2. strani zalomilo Marjani ...
... se je meni tudi. V tistem ni prave (sploh nobene) logike (ki naj bi bila prvenstveno in najmočneje domena janga). Lahko bi pa iz tega sledilo, da so moški naivci. (Kar naj bi pa sploh ne bila njihova domena.)
V bistvu samo malo izzivam.
Moram priznat, ko se (jako poredko) spravim na forum kaj prebrat, se ob Aandresovih domislicah strašno zabavam. Res, prav smejem se.
Andres, ti si tak odpulenc.
Meni jo to fajn.
A. je enkrat povedal: Važn je, da muva.
Have fun. (Jest jo mam.)
Biserka
Mateja!
Niti nisem vedel če imaš dva imena Mateja in Biserka. No, za biser se sam proglasiti je tako, malo pavšalno, a recimo, da imaš novo plombo in si s tem v zvezi res biserka. Vse ostale bisere v tebi upam, da nisi odvrgla.
Samo ko mi eden preveč biserov pokaže se spomnim, da vse kar je tako dobro niti ni tako hudo dobro, zato je treba najti še histerijo.
Sam da te nisem v oko nabil

. Dokler se boš zabavala ni nobenga problema, pa še kdaj vaju bom na črpalki počakal.
Ja, Aleš je rekel: " Važn je da muva." On muva, žal na sila bolj zapleten način.
Sicer pa praviš, da ti je fajn, ker sem odpulenc. Verjetno pri tebi vsak politik na led pade. Če ni odštekan, tako kot Gape, pa Andres in še kdo preprosto ni normalen. In kaj je biti normalen?
Andres