Hoj!
Imela sem že dve stvari proti sevanju.
Taprvo mi je dal nek bioenergetik.. Rekel je, da ljudje brez veze mečemo denar za take stvari skozi okno- vzel je en kos žice- čisto navadne, enožilne, izolirane s plastiko-fi cca 5 mm, jo zvil v krog s premerom kake 30 cm in jo nalimal s selotejpom pod modroc .. Sliši se utrgano, a mislim, da je zadeva delovala. Dejansko ali psihično- ne vem To je vedno vprašanje. Ampak spala sem ko šus.
Druga stvar je bilo pa to famozni in drago ko žafran full-point pregrinjalo.. Govorim v preteklem času, ker ga nimam več. Zamenjali smo prostor za spalnico in naneslo je, da so prišli prodajalci, izmerili sevanje (dejansko nisem dobro spala, tistega bioenergetika z žico ni bilo več za dobiti...)..
Seveda sem kupila pregrinjalo ???( v bistvu je nadvložek za čez modroc). Ne vem. če sem kaj bistveno boljše spala, na koncu sem dejansko zbolela in to - z malo domišljije- celo na mestih v skladu z izmerjenim sevanjem.
Ali full point ni deloval? Ne vem..
Potem sem poklicala ponovno enega znanca, ki mi je z nihalom izmeril spalnico. Izmeril je po celem stanovanju točno enako, kot tisti s full pointa! OK.- torej meritve so bile vredu (seveda tadrugemu prej nisem povedala kaj in kje so mi taprvi namerili sevanje) .
POSTELJO PA JE MERIL S TEM, DA JE BIL GOR FULL-POINT... (ni vedel) In nameril sevanje.To mi je dalo malo mislit.
Rezultat: premestili smo postelje! Nekaj časa smo še spali na nadvložku, potem pa sem ga prala v stroju (NIKAR!!!) in magnetni trakovi so se uničili, skrčil se je in - odletel v smeti..
Sedaj spim dobro. Ker pa se sevanja baje premikajo (čeprav je bilo med obema meritvama kar nekaj let, pa sta bili enaki !?), razmišljam, da zopet pokličem koga na kontrolo..
Shit je, če ne moreš premaknit postelj. Potem ti ne preostane drugega, kot da ZAUPAŠ neki taki čarovniji..