jena
1

Yehi or en sof
Nisem strokovnjak na področju radiestezije, se pa s tem ukvarjam toliko, da si lahko pomagam sama. Kar se tiče sevanj...jih je ogromno vrst...zemeljska, kozmična, vodna,tehnična,sevanja naših misli.....skratka, vse seva... Popolne zaščite proti sevanjem ni, so lahko samo začasne, saj je vse v gibanju, vse se spreminja...tudi mi se spreminjamo in naša dovzetnost na te žarke... In kolikor je različnih ljudi, toliko je in bo različnih zaščit proti sevanju. In če ljudje kupujejo drage zaščite in verjamejo prodajalcem na besedo, bo tega vedno več. Lahek zaslužek !
Vsak si lahko sam izmeri, kakšni žarki so prisotni v sobi...za to potrebuješ samo nihalo ( sčasoma tudi tega več ne ), namen, da si pomagaš in vztrajnost,...
Moja rešitev ( ena izmed več zaščit, katere uporabljam za sebe )je mentalna zaščita ( ki ni univerzalna zaščita proti vsem sevanjem...), ki jo ustvarim in vzdržujem sama. Vsi vemo, da je misel najmočnejše orodje, ki ga človek lahko koristi v dobro in slabo. Kaj je misel?...sevanje.Žarek. Vsi vemo, da je energija ( sevanje ) neuničljiva, torej jo transformiramo. Vsak ima to moč, res pa je, da bo ta zaščita delovala, potrebujemo precej osebne moči in prakse...ampak vsi imamo to možnost. Je zastonj ampak zahteva trdo delo na sebi. Močnejše, ko je sevanje, več moči potrebujemo...
Je pa ta zadeva glede sevanj in zaščite proti sevanjem taka, da nobena stvar, ki se nam dogaja, ni slučajna...ta sevanja so ( ogromna večina) naravna in določena sevanja celo potrebujemo za svoj obstoj...skratka sevanja, žarki, energija - različne besede za isto...so in bodo vedno prisotna, zaščita gor ali dol...Če nekomu sevanja povzročajo težave ( kar samo pomeni, da se moramo zbuditi in narediti nekaj za sebe ), se bo ta odločil ali bo dal mastne denarje in kupil ( kao )zaščito ali pa ga bo to spodbudilo, da bo sam naredil nekaj...in ker smo čudovita potrošniška družba...je odgovor na dlani.
Vse to prodajanje zaščite mi asociira na prodajanje zavarovanj ( življenjskih ali kakršnihkoli )...da se ljudje lažje odločijo, nam vcepljajo strah - strah pred prihodnostjo ( strah je vzdrževalec naše t.i. moderne civilizirane družbe in najboljši prodajalec je tisti, ki ta strah predstavi najbolj nazorno in izvirno ) in seveda naš program v glavi to takoj sprejme in avtomatično zavrže opcijo zaupanja. Kajti vse, kar se nam dogaja ali se nam bo zgodilo, da ponovim še enkrat, ni slučaj in če se je naše bitje podzavesti odločilo za določeno izkušnjo, se bo to zgodilo kljub vsem možnim zaščitam.
V naravi nam je, da raje verjamemo drugim, kot samim sebi...ker je lažje. In to je temelj za dober biznis.
Malce sem zbluzila ... ali pa tudi ne. To je moje mnenje in jaz trdno verjamem v svoje moči. In deluje. Zame. Kaj deluje za vas, boste morali pogruntat sami, če ne prej pa takrat, ko boste izčrpali že ( skoraj) vse možne ( kupljene ) rešitve in ko boste spoznali, da vse sicer nekaj deluje, ne pa povsem tako, kot reklamirajo...
jena
|