Quote:
Žal se jesen življenja vse prevečkrat prevesi v obdobje opuščenih sanj, otopelih zaradi vsakdanje tlake v poslu. Na jesen bi se morali ponovno opredeliti, ustvariti zgodbo, ki razkriva našega duha, pregledati stare navade, udejaniti sšremembe in jasno razumeti da je jutrišni dan sedaj. Vstrajnost starih anvad nas sili k laganju, dokler nas ne zadane kap, se ločimo ali umremo
Ojej, kaj sem jaz že v jeseni življenja? Hmm..men se pa zdi, da sem zdaj po štiridesetem letu šele začela živeti. Še nikoli se nisem tako dobro počutila. Joj, pa sem res prestara za vse te otročarije, ki jih počnem! Uff....ha ha....
Ne ne, niti pod razno ne razmišljam o starosti in jeseni življenja. Vsa žarim od sreče, saj šele zdaj živim polno življenje. Opuščene sanje? Nak, ni govora - šele zdaj je čas za sanje. Na začetku sem nečesa lepega, čudovitega. Punce (čez štirideset), življenje se je komaj začelo!
Torej po zimskem spanju je nastopila topla in prijetna pomlad. Sončni žarki grejejo telo in dušo. In če je notranje gretje močno, se to tudi na zunaj pozna.
Ljubim svoja leta, rada sem v "jeseni" življenja!
Vsem želim ogromno sonca tudi v deževnih dneh!
Helena
P.s.: Pa tudi za zaljubljenost je zdaj pravi čas!