Quote:Ars ti si carica

bom treba odpret nekje topic za najboljše kar dobite na netu
A., pa ne da se da tvoj kom(pli)ent razumet tut tko, da je linkanje na spletne strani glede "žnj" topika (ali pa nove ideje/"najdbe", ko se ga začne) bolj ali pa predvsem zaželeno s strani vas, "samo-posvečenih", ostali nej pa rajš sam svoje izkušnje/blodnje/vprašanja/stiske/znanja/mnenja/komentarje prispevamo? Ej, nam se prepucavala; v vrtec sem hodila krepkih trideset let nazaj.
Quote:ars kaj pa tvoje izkušnje?
gape wrote on 01.11.2002 at 10:51:19:kot vedno me je osebna rast zmotla ...
sej niti ne znam povedat ... ampak tale osebnost me od skoz moti nekako ...
V svoji po(po)lni nepopolnosti sem starš svoji princesi vsak dan natančno toliko, kot znam in zmorem. In moj prispevek za njeno osebnostno rast je točno tolikšen, kolikor mam jest razpucan u glav (al pa ne), koliko energije in ljubezni mam v določenem trenutku u seb, in tolikšen, kolikor in na kakršen način pač znam jest to z njo delit. Pa prav nobena teorija pri tem nič ne pomaga/zaleže, če jo hkrati tudi ne živim/živiš oz. v življenje spravljam/spravljaš. Ne glede na to, da imam princesko najraje na svetu. In ne glede na to, da našim "tamalim" z nami, njihovimi starši in ostalimi "odraslimi", včasih ravno ni najpreprosteje žvet/shajat in v užitek. Šment, to vse je njihova osebnostna rast ... In če koga "jogurt" pri tem (z)mot, je zagotovo res, da taisti tut svojga še vedno "prebavlja".
Bom do konca sebi otrok in moji princeski starš,
ARS
PS: Tole zagotovo ni najboljše na spletu, za mano pa vsekakor je, mladeniči:
http://www.whoohoo.net/operababy/operababy.swf