Mirjam
1

I love YaBB 1G - SP1!
|
Najprej najlepša hvala Gapeu in Evi za res topel odziv, ki me je kar malo pogrel okoli srca! Verroniki pa bi rada povedala misel, ki se mi je utrnila, ko sem prebrala vprašanje. Ne vem komu je bilo vprašanje pravzaprav namenjeno ampak poskusila bom odogovoriti. Jaz mislim, da je prav vsak sposoben gledati v karte, v astrološko karto, v kavino usedlino, v čajne lističe, v fižolčke, lahko tudi račke v ribniku, kot mi je omenil moj prijatelj in ideja mi je bila celo všeč. To pomeni, da prav vse kar lahko aktivira v nas nezavedno doseže svoj namen. Je pa tako, po mojem mnenju je problem v tem , da človek živi in dolgo časa sploh ne pomisli, da obstajajo druge možnosti življenja. Ponavadi se mora človeku zgoditi nekaj res hudega, da ga preusmeri, da se obrne vase in se začne spoznavati. No ni nujno, da se to sploh zgodi. Marsikdo umrre, ne da bi sploh pomisli na to da dela kaj narobe. No in ko te nekaj izven tebe prisili v to, da začneš razmišlati drugače, počasi ugotoviš, da obstajajo pravzaprav od nekdaj res iz pravdavnine, sistemi, ki delujejo, ki se ne dajo razložiti na intetlektualen način, ki niso znanstveno dokazani, pa vseeno delujejo. In potem, če te ni strah samega sebe (kar je izredno težko, ni prijetno), če lahko sprostiš zavore v sebi, če si lahko priznaš, da lahko verjameš v nekaj kar nima pametne podlage (znanstvene) potem počasi ugotoviš, da imaš vse v sebi, v svoji podzavesti, saj se vsi učimo ponoči ko spimo na polju kolektivenega nezavednega. Upam, da sem ti kaj razložila, če nisem preveč zakomplicirala. LP MIRJAM
|