Najprej en lep pozdrav, tukaj sem cisto nova...in ravno s tem namenom sem prisla, rada bi nekomu zaupala kaj se mi je zgodilo...nekomu ki me ne pozna.
V bistvu mi ne gre za nasvete konec koncev se bom odlocila po svoji glavi, rada bi samo izlila iz sebe to kar cel dan držim v sebi, po drugi strani pa mi ni do tega da bi sla z najboljso prijateljico na kavo, se ji zaupala, in potem bi v nedogled analizirale, dramatizirale... in prisle do enih tretjih zakljuckov. Zato bom mogoce pripravljena jutri danes mi pa pase da sem sama, se malo smilim sama sebi........
Stvar je taka: S fantom sva skupaj malo vec kot leto, ne morem reci da sva imela idealno vezo, saj je tu pa tam prislo do nesporazumov in nestrinjan kar je vodilo v prepire. Imela sva pa nekaj kar do sedaj še v nobeni vezi nisem imela: zaupala sva si in ko je prišlo do težav sva se znala o njih pogovoriti in sva toliko casa premlevala eno in isto temo da sva nasla nek kompromis. Vcasih se je prilagodil en vcasih pa drug. Mogoce se motim, ampak mislim da je tezko najti vezo v kateri se zelita oba partnerja pogovarjati in resiti vse tezave ne pa jih potiskati nekam v kot. Saj sva vlozila veliko energije v to da sva se naucila poslusati in upostevati en drugega.
Do vceraj.... vceraj sva sla skupaj ven in zgodilo se je da sem srecala neko staro prijateljico, sla sem do nje (res da mu nisem povedala ker je bil zatopljen v nek pogovor, ampak prostor ni bil tako velik da me ne bi nasel ce bi ga skrbelo). Res je naneslo da sem bila z njo pribl. 20 min.Saj sva se imeli toliko za povedati (babje čveke, pa to)
In ko pridem nazaj šok! tam je bil on ki je plesal z drugo. ( ok ne me narobe razumet sej s samimim plesom ni nic narobe in nisem tako zelo ljubosumna da bi zaradi tega padla ven, ponavadi sem zelo tolerantna ali se pa vsaj trudim biti)
Ampak kako sta to plesala.Stal je za njo roke je imel po njenem celem telesu, zvijala sta se, usta pa je imel na njenem vratu! Ni je poljubljal ampak vseeno! Ce bi lepo plesala bi bilo vse cool, tko sta se pa dobesedno obesala en po drugmu!Mislim isto bi se pocutila ce bi prisla dam pa ga dobila z eno v postelji)
V tistem trenutku se
m se obrnila in sla, res mi je bilo vseeno kam grem in kje bom pristala. Takoj je prisel za mano, povurhu sva se še spičila in sem bila jaz vsega kriva (vidim strahove tam kjer jih ni in ce nebi izginila do tega nebi prislo)

HALLLO! a to pomeni da mu moram biti skoz za ritjo in ga nadzorovati da se ne bo ponovilo oz. zgodilo kaj več. Hvala lepa za vezo kjer se moraš iti policaja.
Sicer sem potem dovolila da me on pelje dam ( in to samo iz razloga ker sem se bala da se bo vrnil v lokal in se bo stvar se bolj razvila saj je bil povrh tega še jezen).
No potem je le spoznal kaj je naredil in tudi priznal da bi on v isti situaciji odreagiral se slabse. se prav ce bi se jaz po enmu tko obesala. Se zjokal... solze pa verjeten sami veste kakšno moč imajo pa naj bodo ženske al pa moske.
Povedal mi je svojo plat zgodbe( ženska se je baje obešala po vseh tipih iz družbe in ko je on plesal z eno najino prijateljico se mu je naguzila in on je to sprejel, saj je bil jezen ker sem jaz kr zginla in baje sta plesala kaksne pol minutke preden sem prisla), in nekako sva se dogovorila.
Problem je v tem da sem izgubila vse zaupanje, saj ga takšnega nisem navajena! Full ga imam rada in po eni strani mu verjamem po drugi so pa v meni nastali takšni dvomi, kot: kaj bi se zgodilo če bi jaz prišla 10 minut kasneje, ali pa kaj ce je on zgodbo meni malo olepšal in je on začel v njo rinti, in ali je zmožen storiti še kaj več kot to......in še 1000 drugih dvomov
Rada bi ostala z njim, saj ne vem mogoce je pa on resnico govoril in sem res preburno odreagirala. Po drugi strani pa ne vem kako bom zaupanje pridobila nazaj in me je strah da bom postala do njega posesivna in mu bom to skoz naprej metala. ce pa ne bo zaupanja bova trpela pa oba, jaz ker bom sebe mučila in si predstavljala različne zgodbice ki se lahko zgodijo in on ker bom začela težiti.
kar je najhuje sploh ne vem ce sem ga zmožna pustiti... in res me skrbi kaj pa ce ga naslednjič zvem da me vara, če mu zdaj oprostim, mu bom verjetno tudi takrat......v takih vezah pa se clovek samo muči in trpi. Ampak ne morem preko sebe. Tako ga imam rada in tako zelo ME BOLI...............
Se opravicujem ker sem bila tako dolga, vesela bom vsakega mnenja al pa karkoli....
P.S. Ampak je res,da mi je trenutno malo lažje ko sem to napisala....ampak samo trenutno.......