Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 14829 times)
p_etr_a
1
*

I love YaBB 1 Gold!

Re: CIGANKE - možen način razlage
Reply #15 - 29.10.2002 at 20:38:15

Grin hmmmmmm zanimivo  Grin.......učim se.....tisto o zibelki;niti na misel mi ni prišlo.... trapa,trapa,trapa ......

težko čakam na...drugič

Srečno
Back to top

IP Logged

SmookY
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #16 - 05.08.2004 at 12:56:29

BOLEZEN

To je moja interpretacija te karte.

Karta zame predstavlja nekaj slabega. Če pogledam prostor v katerem je oseba (oz. situacijo) naj povem da nebi bil rad v takih razmerah kot je spraševalec.  Poraja se mi vprašanje če se v takem okolju (ozračju) sploh da kaj spremenit? Naslednjo vprašanje je, če je bolnik res tako bolan da mora ležati? Kaj če potrebuje samo pozornost in s tem kaže da ji primanjkuje pozornosti!
Karta mi daje energijo, da napovem da je čas počitka, ni čas napredka in z vsem naj še spraševalec nekaj časa počaka. Dogajanje se bo ustavilo.
Potrebno je tudi opozorilo, da odgovora na zastavljeno vprašanje ni mogoče dobiti z zunanjo pomočjo, ampak do njega lahko pridemo sami, na to opozarjajo še neodprta zdravila na nočni omarici.
Kar se tiče horoskopa lahko ta karta napoveduje osebo rojeno v znamenju RAKA.
Ker je bolnik obrnjen v levo smer lahko predvidevamo da je osredotočen na preteklost.

Če je karta v odnosu bolnik-duhovnik, bolnik-smrt lahko napovedujemo smrt bolnemu človeku.
Če je karta bolnika v povezavi z dobro karto lahko smatramo da gre za končanje bolezni oz. neke situacije na katero se nanaša vprašanje.

Spraševalec je slabe volje, brez energije, na stopnji zdravljenja od situacije. Z drugimi besedami nima volje in energije se soočit z problemom. Ker je povezav veliko na to karto ni možno opisat vseh parabol te karte, nasplošno pa lahko rečem da situacija v kateri se je znašel spraševalec ni rožnata in trenutno tudi ni čas da bi spraševalec kaj ukrepal na zastavljenem vprašanju.
Back to top

IP Logged

SmookY
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #17 - 06.08.2004 at 07:38:20

DARILO

Karta je pozitivna. Kaže na izboljšanje položaja. Pridobitev darila. Če je vprašanje povezano  z ljubeznijo lahko potrdim stabilnost veze, z zdravjem stabilnost zdravstvenega stanja in  če se vprašanje tiče financ napovem stabilno finančno prihodnost. Vse to mi potrdi svečnik ki simbolizira trdnost in celotna karta ki ima pozitivne vibracije.
Optimistično lahko pričakujemo doseganje svojih ciljev.
Back to top

IP Logged

SmookY
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #18 - 06.08.2004 at 07:39:11

DENAR

Je pozitivna karta ki napoveduje uresničitev ciljev. Zdravje je odlično, brez težav. Kaže mi premožno osebo ki ne ceni denarja, ker drugače ga nebi tako razmetavala. Lebdeča vreča opozarja na  » prazne besede «  . Ker je ozadje obarvano z črno lahko smatramo osebo kot skrivnostneža, zaprtega človeka, vendar ostrega ter zaradi denarja sebi pomembnega.

Poklici povezani s to karto so bančni delavec, zlatar, borzni delavec, osebo ki ima pri svojem delu opravka z denarjem.
Back to top

IP Logged

SmookY
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #19 - 06.08.2004 at 07:39:58

DUHOVNIK

Meni zelo mračna karta. Karta pomeni, da bo spraševalec dobil nasvet, ki ga potrebuje. Mirno in spokojno obdobje. Karta lahko pomeni tudi zaupanja vredno osebo v spraševalčevi bližini. Simbolizira tudi skrivnost.

Povezava duhovnik-smrt, duhovnik-bolezen napoveduje smrt.

Če bi opisoval osebo, bi ta oseba lahko bila zelo izkušena, zelo pametna, zelo inteligentna in preudarna. Na poti skozi življenje se je očitno že toliko naučil, da ve, da se mora vseeno zaščiti, zato pa ima na sebi toliko plasti obleke. Ker je oseba obrnjena v levo lahko smatramo da je usmerjena v preteklost. Ima mogoče kakšne težave iz preteklosti, nerešene stvari? To mi kažejo karte ki ležijo zraven duhovnika. Ker sta na karti vidna kar dva simbola ki pomenita trdnost (steber, svečnik) lahko napovem da ta oseba stoji trdno na svoji poti.

Loki nad duhovnikom lahko predstavljajo napetost človeka.
Back to top

IP Logged

SmookY
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #20 - 06.08.2004 at 07:40:25

HIŠA

Je pozitivna karta in pomeni trdnost. Predstavlja cilje, želje, voljo in odločnost. Simbolizira počitek po uspešnem naporu. Ob pravem vprašanju lahko pomeni pribežališče, prostor kamor se odmaknemo ob težavah, prostor v katerem se počutimo varno navkljub težavam pred katerimi hočemo ubežati. Daje nam vsaj navidezni občutek varnosti.

Kakšna je oseba s te karte. Ker prevladuje modra barva bi rekel da je hladna, umirjena. Če pogledamo je hiša in njena okolica obarvana rumeno? Kaj to pomeni? Razdraženost, hinavščina, namišljena odprtost, pretiravanje, zahrbtnost? Ampak samo doma, zunanji vtis daje čisto drugačen … oseba je sproščena, zadovoljna, radodarna, previdna, tankočutna. To povdarja zelena barva okrog hiše. Ne morem mimo laboda, s tem lahko rečem da oseba da veliko na  čistočo, eleganco, pogum in plemenitost.
Back to top

IP Logged

SmookY
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #21 - 06.08.2004 at 08:20:11

HREPENENJE

Hrepenenje je strmenje po nedosegljivem. Spraševalca je potrebno opozoriti da so njegovi cilji malce previsoko zastavljeni. Posledica tega je hrepenenje po nedosegljivem.

Karta je močno povezana z občutki nemira in nezadovoljstva. Kaže na obdobje mirovanja v življenju.Pogled v prihodnost je pesimističen in zdi se, kot da je situacija brezizhodna.Tudi tu je končen izid odvisen od kart, ki jo obdajajo.

Če bi opisovali osebo bi lahko za njo rekli da je žalostna ker ni dosegla določenega cilja, osamljena, zasanjana. Veliko razmišlja o lepi prihodnosti. Lahko rečem da je oseba občutljiva, nežna, ljubeča, nesamozavestna.
Na sebi nosi rdečo obleko ki pomeni strast, vzbujanje pozornosti. Si želi veliko pozornosti? Kdaj, sedaj ali v preteklosti? Mislim da sedaj in v prihodnosti, saj je obrnjena v desno, strmi v daljavo ki mi že ob prvem pogledu daje asociacijo na prihodnost. Torej oseba si želi pozornosti v prihodnosti. Kaj pa črn pas okrog obleke? Vidi se da jo stiska. Kaj to pomeni? Jo odvrača da bi stopila naprej? Da bi naredila korak k stvari po kateri hrepeni?
Spet sem pri tem kaj ženska razmišlja? Preteklost ali prihodnost? Daje mi občutek da hrepeni po moški/ženski osebi iz preteklosti in si z njo želi prihodnost. Misli na preteklost, ki jo povezuje z možno prihodnostjo. Predstavlja dobro situirano žensko. Njena okolica je topla, vendar zasanjana. Oseba razmišlja kaj bi bilo če bi bilo.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2