hvala za razlago.Prepričana sm,da bi lahko,krtam,dodali še in še..
karto nesreče ,navadno,jemljem kot čiščenje starih vzorcev... zdi se mi pozitivna karta saj,kot si omenil,huda nesreča človeka utrdi ali pa spravi na tla...odvisno od kart ,postavljenih okoli nje...
ne vem zakaj me je karta sovražnika vedno spominjala na strahove,ki nas čakajo za prvim ovinkom...kam zbežati...tudi v mišjo luknjo samo,da se izognemo odgovornosti...smo morda preponosni..morda imamo preganjavico in mislimo,da za vsakim oknom ždi obraz,ki nas opazuje in čaka na ugodno priliko...
presenetila me je tvoja razlaga karte "stalnost"-božje oko...to karto "vidim" vedno kot dotok nove energije,ki nam bo pomagala iz situacije v kolikor so okoli nje pozitivne karte in obratno...na to,da je to karta,ki kaže na preteklost nisem nikoli pomislila..hvala ti...vedno se sprašujem čemu zelena barva....barva srčne čakre....morda ljubezen Univerzuma....

Zanimivo pa je,da se mi je karta-ljubica(sama ženska) pokazala v ,ogromni velikosti, med kuhanjem kosila. Naenkrat sem jo zagledala...lebdela je visoko nad menoj kar nekaj časa...nekdo mi je kasneje omenil,da sem ta karta jaz....po tvojem opisu

...ja,možno....
Vprašal si za karto otroka...vsekakor je tudi na karti"otrok" povdarjena otrokova samostojnost..nikogar ni v bližini..lahko pade iz zibelke,nikjer nikogar,da ga pobere...karto razumem kot nekaj novega,samostojnega...kar pa je še delno zakrito(zavese)v bistvu ve zelo malo,zaprt je v sobi ...
otrok pri karti nesreče.... bo ,ko bodo odstranjeni stari vzorci, iz vsega odšel močnejši...težko bi rekla karkoli...otroku v nesreči pomaga kar nekaj ljudi...drugi pa je sam....
pri karti izgube je zanimivo tudi to,da sta plašča obešena tako,da je za človekom v svetli obleki teman plašč in tistemu v črni obleki svetal..to karto vedno razlagam kot karto razmisleka predno se nekdo odloči za karkoli...ne jemljem jo kot negativno karto...samo
karto kjer se ustavi,razmisli in odloči .....
zaenkrat toliko

nisem še vsega prebrala..pravzaprav prebrala sem ,samo razmisliti še moram
in
kadar utegneš te prosim...razlaga karte ...smrt...kombinacija stalnost,smrt...(zanima me prav tvoje razmišljanje) ,....karte...bolezen in karte neiskrenost...
rekla bi,da nobena karta sama po sebi ni negativna,vse je odvisno od kart,ki jo obdajajo...mislim pa,da je pri vigankah dobro povleči vsaj tri karte...morda se motim...
čakam na tvojo razlago
Srečno