Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 
(Read 25903 times)
Miro
Ex Member

Re: Modrci vseh barv in velikosti II.
Reply #60 - 02.11.2002 at 17:01:39

Ja, se vidi, da me dolgo ni bilo na forumu.

Dober topic, Andres, genialno. Zdaj se vidi, kako tile duhovneži samo na meso mislijo - blazen odziv.

Predlagam, da pocasi preidete na gate.
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #61 - 02.11.2002 at 17:07:11

Miro!

Hvala za support. Modrci so po mojem dober topic in "odkrito, normalno izražanje vsega skritega" Smiley.  Samo jebi ga.  Vsi niso za ta topic in še manj za tekmovanje ki je že mimo.  Več kot to. Določena množica tekmovanja tu noče videt pa amen.  Z njim se normalno ne strinjam in se tudi ne bom.  

Gate??  Ja, Karmen je odprla topic o boxarcah. Daj napiši še ti kakšne maš, ker si ravno Petya's man  Grin Grin Grin. http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general;action=display;num=103506...

Andres

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #62 - 02.09.2003 at 23:36:09

V ozadju mi igra Oliver Dragojevič, tista Vjeruj v ljubav in niti ni naključje, da sem po nekih kanalih prišel ponovno v ta že opuščen topic.
Od prvega razkritja vaših pravih mer, ki jih je sprožila Amstel je preteklo precej vode.  Za vse nas ki smo še vedno radovedni, pač pozivam tiste novejše članice  da tudi one napišejo svojo štartno številko, ker kdo ve, bržkone bo na forumu kot pred letom dni in manj, še eno tekmovanje. Toda brez štartne številke ne gre. Koliko je torej vaša številka?   Edi in Ziby, člana komisije LTD, svinčnik v roke.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #63 - 03.12.2003 at 23:14:33

Da modrca ne boste več rabile, si na vašo kožco silikon nataknile.

Andres

https://www.asseenontvnetwork.com/vcc/telebrands/naturalbra/105907/
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5