Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10
(Read 35880 times)
Andres
5

Re: Tekmovanje za naše deklice
Reply #75 - 21.10.2002 at 01:44:16

Vsi sodniki imajo črne zastavice. Tudi pri nas je tako.
Glede številke pa ni ravno obveza da dol visi. Jo bo pa kdo iz komisije ven obrnil, če je notri zažokana.

Andres
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #76 - 21.10.2002 at 02:01:52

dober znak je to, da ti skoz manj kompliciraš. saj za predsednika žirije tako zahtevne naloge ne bi smelo bit samoumevno.

meni pač ne bo nobeden iz komisije kot ti praviš štartne številke obračal, čeprav nosim na notri obrnjeno. kvečjemu samo eden.

Karmen
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #77 - 21.10.2002 at 20:24:40

Quote:
meni pač ne bo nobeden iz komisije kot ti praviš štartne številke obračal, čeprav nosim na notri obrnjeno. kvečjemu samo eden.

Hja. Samo komisija ima po statutu pravico preveriti verodostojnost in če ti dovoliš samo enemu, lahko drugi rečemo, "hopa fantje, kar v vrsto, se moramo še samo prepričat!. Smiley

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #78 - 22.10.2002 at 14:25:56

Tako. Danes popoldne in se enkrat zvecer se bo sestala nasa komisija iz Tekmovanje za nase deklice LTD.  Brzkone zvecer bo znana tudi zmagovalka enotedenskega tekmovanja, zato drage deklice tiste, ki se niste izpisale sledite temu topicu.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #79 - 22.10.2002 at 23:27:16

Po večurnem delu je komisija soglasno izbrala tudi zmagovalko. Ta naša zmagovalka je danes in prvič v zgodovini foruma (več tekmovanj še ni bilo) uporabnica s štartno številko 80 A.

Registracija ob startu kaže da je to Karmen A zato v imenu komisije veliko čestitk.  

Mnoge med vami ste menile, da smo sklicana komisija Tekmovanja za naše deklice LTD nek bull sheet in da le želimo, da bi se med vami nabralo kilogram radovednosti.  
Ne drži.  Komisija, ki je bila v prvotni 6 članski sestavi ima od vsega začetka izredno stroge izhodišče točke in kriterije, vendar pa se je moralo zgoditi, da sta dva člana komisije dala odpoved. Bržkone zaradi prevelikega psihičnega napora, ki ga tovrstno delo pušča kot posledice.  V komisiji smo bili torej Borut, Edi, Gape in Predsednik Andres povišan iz Portirja.  

In kakšna so bila pravila igre? Preposta kot osnovnošolski kviz.  Zmagovalka naj bi bila tista, ki bi prva oddala 25 kvalitetnih postov v kar se ne štejejo chat odgovori in podobno.   Ravno tako je nastopilo že v začetku tudi drobno nesoglasje.  Jaz kot predsednik sem predlagal, da bi morala zmagovalka povedati katero štartno številko ima nakar bi ji Tekmovanje za naše deklice LTD dalo darilo. Modrc seveda. Če številke ne pove nagrada avtomatsko pripada drugo uvrščeni, če je pripravljena povedati štartno številko.   Aleš, sedaj že bivši član komisije je bil strogo proti, a jaz sem vztrajal, ker všeč mi je pregledovanje štartnih številk.  
Kljub vsemu sem se sredi tekmovanja premislil, saj modrc si lahko kupi vsaka izmed vas, pa še po svojem okusu naj bi bil.  OK.  Darilo torej ne bo modrc temveč   vlažilna krema za telo in obraz iz geotermalnih toplic na Islandiji.  

http://www.bluelagoon.is/about/

http://www.bluelagoon.is/products/item.ehtm?item=4&category=14

Seveda na tem mestu ne gre pozabiti vseh ostalih udeleženk, ki so prispevale svoje bogate poste predvsem pri modrcih, in pa tudi pri v tem tednu aktulanih boxarcah, kot na forumu nasploh.    

Naj za konec le še povem, da je na forumu samo ena članica, ki bi lahko ogrozila Karmen A s štartno številko 80 A.  To je bila ARS, ki je bila cel čas ob boku tesno s Karmen. ARS je včeraj celo vodila, toda Andres in komisija njenih postov sploh niso več ocenjevali, saj se je iz tekmovanja odjavila že prvi dan.  

Karmen A  še enkrat vse čestitke, udeleži se še kakšnega podobnega tekmovanja, krema pa naj ti seveda navlaži vse dele telesa.  

Predsednik in komisija Tekmovanja za naše deklice LTD

Andres  

Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #80 - 22.10.2002 at 23:39:08

Evo,Karmen čestitke tudi od mene!

Katarina  Wink
Back to top

Slabih izkušenj ni,so samo priložnosti za učenje...

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #81 - 22.10.2002 at 23:48:54

Katarina wrote on 22.10.2002 at 23:39:08:
Evo,Karmen čestitke tudi od mene!
Katarina  Wink

bravo !!!

Grin
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #82 - 22.10.2002 at 23:53:07

Quote:
Karmen A  še enkrat vse čestitke, udeleži se še kakšnega podobnega tekmovanja, krema pa naj ti seveda navlaži vse dele telesa.

OK OK pomirte se zdej sej ne bi blo treba tolk časa ploskat 8)

Hvaležna enkratni komisiji in predsedstvu LTD za zaupanje Cheesy

Ni bilo treba uvodnih nesoglasij in drugih zapletov - krema z Islandije je enkratna in boljša ideja od modrca sploh!!   Jo bom dala hčeri, da me namaže -  ko mi jo boš dal Andres, seveda. Grin

Karmen
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #83 - 22.10.2002 at 23:58:26

Quote:
Ni bilo treba uvodnih nesoglasij in drugih zapletov - krema z Islandije je enkratna in boljša ideja od modrca sploh!!   Jo bom dala hčeri, da me namaže -  ko mi jo boš dal Andres, seveda.  

Jaz ti ne bom dal Karmen. Forum, Pozitivke in Društvo Sonce ti jo bo dalo.  Mi kot komisija se pa tudi že od začetka mažemo s geotermalno kolonsko   za po britju.

Andres
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #84 - 23.10.2002 at 00:21:40

Andres wrote on 22.10.2002 at 23:58:26:
Jaz ti ne bom dal Karmen. Forum, Pozitivke in Društvo Sonce ti jo bo dalo.  Mi kot komisija se pa tudi že od začetka mažemo s geotermalno kolonsko   za po britju.

Andres

Vem ne boš dajal mene samo - a hčero tudi? In Forum Pozitivke, Društvo bo za? Ja lepo no.

Kot prvi predsednik "največ Tekmovanj v zgodovini foruma za naše deklice" si tako aftershave geotermalno tudi zaslužiš. Samo še štartno številko boš moral za konsistentnost tekmovanja preverit Grin

Karmen

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #85 - 23.10.2002 at 00:26:19

Otrok se ne dotikam Karmen, dajem jim pa darila.  Smiley
Ja ja.  Društvo se strinja z vsem kar smo se zmenili.  

Andres
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #86 - 23.10.2002 at 00:48:36

Andres wrote on 23.10.2002 at 00:26:19:
Otrok se ne dotikam Karmen, dajem jim pa darila.  Smiley
Ja ja.  Društvo se strinja z vsem kar smo se zmenili.  

Andres

A zdej si pa že tud Miklavž Andres Smiley Karen in Mihael morata bit zato vsak dan vesela Roll Eyes Za začetek bi lahko jenjal meglit, geotermalno sončno poštno ležeče mi oddajnik in sprejemnik niti ne registrirata!! Shocked

Karmen
Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #87 - 23.10.2002 at 01:26:17

Karmen.

Kot član žirije, ki je sodeloval pri odločanju, ti čestitam in ti zaželim tudi v prihodnje tak rezultat.

Karmen je carica.

Plosk, plosk, plosk,......

Andres, a boš osebno podelil nagrado?

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #88 - 23.10.2002 at 01:31:33

Ja, če hoče Karmen malo počakat lahko tudi osebno. Samo, da ne bo preveč osebno..  Grin Grin

Andres
Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #89 - 23.10.2002 at 01:39:19

Andres wrote on 23.10.2002 at 01:31:33:
Ja, če hoče Karmen malo počakat lahko tudi osebno. Samo, da ne bo preveč osebno..  ;D ;D

Andres

Andres.

Važno je, da jo naučiš, kako se to kremo razmaže po telesu. Islandske kreme so namreč drugačne in zahtevajo drugačen način vtiranja v kožo.

Zato je praksa vtiranja s strani mojstra neobhodnega značaja. It may be dangerous without.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10