Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 7 8 9 10 
(Read 35843 times)
Gru Gru
YaBB Moderator
p

Re: Tekmovanje za naše deklice
Reply #120 - 24.10.2002 at 22:01:24

Tuki,

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1035489...

ne me j.....

kako sem veduuu ?

kako sem vedu ?

Vedu sem vedu, napisu sem jih prej preden si to prosila

kva se to dogaja ?

minuto preden si vprašala za navodila sem jih objavu!

Uf, uf uf
Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #121 - 25.10.2002 at 00:05:21

Od vseh treh mi edino Gapeta ni bilo dano prilike malo bolj spoznat.
Edi je...kako naj rečem-mah,saj ve...
Borut...tudi ve..

Pa vseeno.Borut veselim se kave-ko boš imel čas sporoči.
Če menjam številko 2?
Ne!

Katarina
Back to top

Slabih izkušenj ni,so samo priložnosti za učenje...

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #122 - 25.10.2002 at 08:50:42

Hvala, Edi.  Smiley
Danes sem se najprej prijavila. Pa ni slo. Morte napisat, da v Username-u ne sme bit sumnikov, tko da sm ga zdaj ze tretjic spremenila. Prvic zato, ker je blo samo enkrat password za napisat, pa nic retype, pa sm bla sama zase prehitra (samo to sem se nekje drugje prijavljala, v glavnem, po tistem potlej sploh nisem bla prijavljena  ??? blah!). V glavnem mi je sam napisal, da en znak ne stima, men pa nc jasno, kot bi prvic to delala, sm se cudila, ker nism niti podna uporabila, kaj sele kaksne pikce pa dvopicja... Undecided
V glavnem zdej je postiman.
Lepo se imejte.
papa
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #123 - 25.10.2002 at 08:55:33

Quote:
Tuki,

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1035489...

ne me j.....

kako sem veduuu ?

kako sem vedu ?

Vedu sem vedu, napisu sem jih prej preden si to prosila

kva se to dogaja ?

minuto preden si vprašala za navodila sem jih objavu!

Uf, uf uf

Men je ful zanimivo, da se ti tolk dogaja, ampak jest vseeno nic ne vem. Upam, da se bova kaj bolje spoznala, pa ugotovila v katerem zaklju je uboga zvauca, k jo je treba cimprej na svobodo spustit.  Cheesy
Super! Pisi.
Smiley
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #124 - 27.10.2002 at 10:42:22

Quote:
Zdej ko ne tekmujem več, lahko izdam, da sem celo noč prejokala od sreče. pa čeprav sem nekako cel cajt "imela na sumu", da gre pri tem tekmovanju tako,  kot bi bilo meni na kožo pisano  

Karmen, daj me malo potolaži in povej, da si se hecala, ko si napisala, da si celo noč jokala od sreče. Roll Eyes

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #125 - 27.10.2002 at 10:52:07

Aja, Karmen naj ti še čestitam za prvo mesto. Himno pa si boš morala sama zapeti.

Moje skromno mnenje. Kot stranski opazovalec, torej nečlan komisije, sem prvo mesto pripisal ARS-ki.

Zakaj sem izstopil iz komisije? Iz osebnih razlogov. Ker sem se zbližal s članico tega foruma Wink, moje ocene ne bi bile objektivne.

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Andres
5

Reply #126 - 27.10.2002 at 11:18:36

Quote:

Zakaj sem izstopil iz komisije? Iz osebnih razlogov. Ker sem se zbližal s članico tega foruma , moje ocene ne bi bile objektivne.  

Če se bojiš da nebi bil realen potem je še bolje, da si iz komisije izstopil.  Aha Smiley zbližal si se:).   Vreme JNA je prošlo.  Grin  Grin

Andres
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #127 - 27.10.2002 at 11:31:31

Andres, kaj misliš s tem o JNA?

LP Harry
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #128 - 27.10.2002 at 11:54:52

Quote:
Andres, kaj misliš s tem o JNA?

LP Harry

S tem sem mislil, da so čustvene aktivnosti izvajane v JNA mimo.  Smiley

Andres
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #129 - 28.10.2002 at 11:16:14

Andres, še vedno ne razumem, kakšno zvezo imajo čustvene aktivnosti iz JNA? Ali sem omejen, da tega ne razumem, oz. napiši kaj več o tem.

LP Harry
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #130 - 28.10.2002 at 12:39:47

Quote:
Aja, Karmen naj ti še čestitam za prvo mesto. Himno pa si boš morala sama zapeti.

Moje skromno mnenje. Kot stranski opazovalec, torej nečlan komisije, sem prvo mesto pripisal ARS-ki.

Zakaj sem izstopil iz komisije? Iz osebnih razlogov. Ker sem se zbližal s članico tega foruma Wink, moje ocene ne bi bile objektivne.

LP Harry

Aja, hvala za čestitke Harry.

Bom sama pela: živi živi duh slovanski živel ti boš večno...do sem naprej pa ne, ker sem pozabila tekst odkar smo šli narazen.
Pa kaj, če. Mi grejo  pevci na živce isto kot pevke, pa čeprav so lahko tudi dobri kot Cocker, Lee Roth, Fredy, Michael, Lenny, da o Bonotu ne govorim. Vladkota recimo še rada poslušam (Stefanovski). Ampak ob sebi pa nebi hotela imet nobenega.

Te solze so res mišljene simbolično, niso pa "fejk" in vključujejo seveda drugačne vibracije! Da bi tebe tolažile? Nimajo tega namena, kvečjemu še moji "zamanki" pa še raje nekoga, ki ve.

Karmen

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #131 - 28.10.2002 at 18:17:26

Quote:
Te solze so res mišljene simbolično, niso pa "fejk" in vključujejo seveda drugačne vibracije! Da bi tebe tolažile? Nimajo tega namena, kvečjemu še moji "zamanki" pa še raje nekoga, ki ve.  

Karmen, saj nisem napisal, da naj bi tvoje solze mene tolažile. Napisal sem da ti mene potolaži in reci, da nisi celo noč jokala od sreče zaradi zmage. No in si me potolažila.
Glede himne, Karmen, naša himna je Zdravljica, poskusi rajši z njo, saj ti ni treba Hej Slovani, tisti časi so mimo.

Veš jaz pa še včasih rad prisluhnem kakšnemu komadu, ki izvira iz bivšje domovine, me spominja na čase moje mladosti, ko smo poslušali tudi Bijelo dugme, Smak, Težka industrija, Dado Topić i grupa Time, ja tudi Vladko je bil prisoten, pa večna Josipa Lisac, in še mnogi. To so bili časi mojega in tvojega najstništva, Karmen, zakaj sedaj vse zanikati? A niso bili lepi časi?

LP Harry
Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #132 - 29.10.2002 at 01:32:20

Katarina wrote on 25.10.2002 at 00:05:21:
Od vseh treh mi edino Gapeta ni bilo dano prilike malo bolj spoznat.
Edi je...kako naj rečem-mah,saj ve...
Borut...tudi ve..

Pa vseeno.Borut veselim se kave-ko boš imel čas sporoči.
Če menjam številko 2?
Ne!

Katarina

Sporočam vam, da je drugouvrščena tekmovalka prejela darilo...kavo s članom komisije št.2.

Čudovito.

Borut
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #133 - 08.03.2003 at 17:06:54

Drage članice tekmovalke znamenitih modrcov.

Kljub temu, da so se vam štartne številke od  zaključka tekmovanja o modrcih  že zbrisale,  sem kot predsednik Tekmovanje za modrce LTD  dolžan sporočilo.

Včeraj, 7. marca je v krčmi Kaja na Bledu naša drugouvrščena tekmovalka Katarina, dobila nagrado.
Prvemu mestu se je odrekla Anuk in tako sva člana predsestva  Tekmovanje za modrce LTD osebno izročila darilo Katarini, ki se je lani uvrstila na drugo mesto.
slika izdelka se nahaja na linku  http://www.bluelagoon.is/?Object=1&ID=194

Ostale fotografije ki smo jih na vedeževalskem večeru  posneli sinoči 7. marca, oziroma že kar v jutranjih urah,  bodo na voljo danes ali jutri. Link sledi.

Katarina!  V imenu predsedstva Tekmovanje za modrce LTD ti še enkrat želim, da bi kremo uporabila v pravi namen.  

Andres
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #134 - 08.03.2003 at 19:02:26

Karmen je bila nekje drugje Andres. Usoda se lahko začne nekomu drugače odvijat, če se udeleži take zadeve kot je skupščina društva.

Ostali člani predsedstva so se tudi strinjali, tako da sklepčnost ni vprašljiva. Sem pa včeraj poleg  Petre in Devi od prej, spoznala še Marjano, pa Littlko. Wink Same prima punce. Če bi prišel Andres bi te udušile. Grin Vsaka po svoje, kot si tudi vsaka zasluži tvojo geotermalno.

Lahko jih zdaj prineseš po 10 za eno , samo z mojim dovoljenjem že veš kam. Smiley

Karmen

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 7 8 9 10