Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 
(Read 35830 times)
Karmen A
Ex Member

Re: Tekmovanje za naše deklice
Reply #105 - 23.10.2002 at 23:44:37

Andres wrote on 23.10.2002 at 13:59:23:
Dodatno obvestilo za vse sodelujoce tekmovalke.  Komisija se je ponovno in se enkrat sestala s skupnim predlogom, da se po koncanem tekmovanju, torej v kratkem, vsedemo in si natocimo po en deci.  
Ob tem je komisija tudi predlagala, da je zapostavitev drugo uvrscene do neke mere  neresno dejanje, zato vam Andres po ponovnem sestanku s komisijo,  napise vec o nagrajevanju, ki si ga je zadalo Tekmovanje za nase deklice LTD.

Andres

Pod pogojem seveda, da se vsi dobimo lepo najprej pri meni za kak deci, ja? Bo tudi praktično tako, saj v tem koncu bi lahko bila še kakšna zmagovalka.   ???

Andres geotermalno pa le imej s sabo. Jo boš lahko na mestu preizkusil - drugouvrščeni dajem vsekakor prednost. Ker tudi nikoli ne veš! Lahko da je strupena. 8)

Karmen
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #106 - 23.10.2002 at 23:49:14

Quote:
Andres geotermalno pa le imej s sabo. Jo boš lahko na mestu preizkusil - drugouvrščeni dajem vsekakor prednost. Ker tudi nikoli ne veš! Lahko da je strupena.  

Kot vidim to pomeni, da želiš, da ti dam geotermalno kremo  osebno.  Saj mogoče je tako še bolje,  ker kakšna carinica bi se utegnila pred teboj masirat.

Andres
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #107 - 23.10.2002 at 23:55:47

Quote:
Kot vidim to pomeni, da želiš, da ti dam geotermalno kremo  osebno.  Saj mogoče je tako še bolje,  ker kakšna carinica bi se utegnila pred teboj masirat.

Kaj zdej? Kako? A osebno? Pri nas nimamo carine, bomo kmalu v EU.

Karmen
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #108 - 24.10.2002 at 03:03:52

Pri nas grmi kot iz sTOPa..

Vmes pa lahko nardim en mal obračuna, torej: Tekmovanje za naše deklice je teklo 5 dni 23 ur 27 min ali poenostavljeno kar 143 ur in 25 min; začelo se je v sredo in zaključilo na torek, v tednu ko je luna naraščala na polno in ker je sonce zdaj v tehtnici, je bila tokrat polna v ovnu, torej nas je opazovala v polni bojni opravi (verjetno za vsak slučaj, če bi bilo potrebno kateri priskočit na pomoč Grin). Imamo na forumu tudi take sončke", ki so na ovna naštelane, pa zgleda, da jim tovrstna dinamika ne vrti glave.  
Vmes sta bila tudi četrtek in petek ter tudi drugi dnevi: teden poln zapletov in razpletov, za nekatere celo večjih oz. velikih kot prelomnic. Še z drugimi besedami, tekmovanje je potekalo pol ure manj kot šest dni naokroglo- skladno s super špon števili.

Karmen
Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #109 - 24.10.2002 at 13:37:29

Ej...
A res?
Super!!!
Hvala Vam za krasno novičko.Se mi zdi,da smo tole tekmovanje vse vzele za hec,ampak občutek je pa fajn.

Nisem preveč pozorno brala kakšna je nagrada-bom še enkrat preverila.

Vem pa da moram zbrat eno številko.Pa naj bo 2.

Uhh...počasi mi ratuje všeč...tale mistirioznost.

Hvala za podarjeno mesto...vesela sem ga.

Katarina
Back to top

Slabih izkušenj ni,so samo priložnosti za učenje...

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #110 - 24.10.2002 at 13:39:25

Nagradi sta fantastični!

Katarina
Back to top

Slabih izkušenj ni,so samo priložnosti za učenje...

IP Logged

Andres
5

Reply #111 - 24.10.2002 at 14:00:32

Ta trenutek Katarina ti nemorem napisati, kdo se skriva pod stevilko 2, ker imam tisti mail doma.  Lahko pa to odgovorijo Gape, Edi ali Borut, saj sem jih ostevilcil in poslal stevilko.

Andres
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #112 - 24.10.2002 at 14:42:42

Sorry Andres, men se je res zdelo, kakšne kriterije boste ubrali, ker iskreno povedano, kaj veliko izbire niste imeli. Bom pa vesela vsakega presenečenja.

Katarini, pa iskrene čestitke  Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #113 - 24.10.2002 at 14:56:38

Quote:
Se mi zdi,da smo tole tekmovanje vse vzele za hec,ampak občutek je pa fajn.

Katarina,

ponoči je bilo zanimivo  to grmenje v našem koncu, verjetno te je vmes kaj prebudilo. Ali pa mogoče nisi slišala kako je nekajkrat dobr usekal?

Samo tolk Katarina, hec je fajn ampak zame le takrat, kadar se s takimi občutki tudi kombinira. Pa kaj več nama bo upam o tem uspelo enkrat zares ob (čeprav že nekajkrat samo dogovorjeni) kavi pokomentirat. Wink

Čestitam ti za 2. mesto in veliko sreče z izbrano številko 2.!

Karmen
Back to top
« Last Edit: 24.10.2002 at 16:18:52 by anuk »  

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #114 - 24.10.2002 at 18:46:09

Katarina wrote on 24.10.2002 at 13:37:29:
Ej...
A res?
Super!!!
Hvala Vam za krasno novičko.Se mi zdi,da smo tole tekmovanje vse vzele za hec,ampak občutek je pa fajn.

Nisem preveč pozorno brala kakšna je nagrada-bom še enkrat preverila.

Vem pa da moram zbrat eno številko.Pa naj bo 2.

Uhh...počasi mi ratuje všeč...tale mistirioznost.

Hvala za podarjeno mesto...vesela sem ga.

Katarina

Katarina.

Boš se vesela, ko ti povem, da sem jaz št.2? 8) 8) 8)

Imam pa res srečo. Grin Grin

Povej mi, si vesela ali zamenjaš številko? hahahahaha

Borut
Back to top

IP Logged

EvaŽ
Guest

Reply #115 - 24.10.2002 at 20:23:12

Če tole še traja: Jest bi bla najboljša.   Embarrassed
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #116 - 24.10.2002 at 20:32:43

Na žalost EvaŽ nebi mogla biti najboljša, ker tekmovanje je namenjeno samo registriranim uporabnica. V primeru, če bi registrirana bila bi imela vse možnosti tudi zmagati. Seveda. No, lahko pa nam zaupaš katera bi v tem primeru bila tvoja štartna števika.  Kot vemo ima  zmagovalka Karmen 80 A.

Andres
Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #117 - 24.10.2002 at 21:12:43

Quote:
Če tole še traja: Jest bi bla najboljša.   :-[

Zdravo, EvaŽ.

Tekmovanj bo še in še. Zato ti svetujem, da se prijaviš kot uporabnica foruma, potem pa slediš Andresovim tekmovanjem.

Kot kaže bo še vroče.

Borut
Back to top

IP Logged

EvaŽ
Guest

Reply #118 - 24.10.2002 at 21:56:08

Torej nisem registrirana?
To pa ni blo v načrtu.
No, zdaj ko sem uspela cel topic prebrat do konca, sem imela itak že priložnost ugotovit, da se je tekmovanje izteklo preden sem prišla, in prebolet rahlo razočaranje, ker se mi je zazdela Karmen fejst punca.
Kako pa se registriram? Bom pogledala za navodili? a mi bo ratal pred šloganjem? (In to ni bilo prvo vprašanje! Smiley)
Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #119 - 24.10.2002 at 21:58:11

Quote:
Torej nisem registrirana?
To pa ni blo v načrtu.
No, zdaj ko sem uspela cel topic prebrat do konca, sem imela itak že priložnost ugotovit, da se je tekmovanje izteklo preden sem prišla, in prebolet rahlo razočaranje, ker se mi je zazdela Karmen fejst punca.
Kako pa se registriram? Bom pogledala za navodili? a mi bo ratal pred šloganjem? (In to ni bilo prvo vprašanje! :))

GASA

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10