Oj!
Vidim, da tale topic, še vedno deluje s polno paro. Sicer pa imam občutek, da vam moram še povedti kako je bilo z mojim odvajanjem. Ko sem lani sredi poletja (mislim, da je bil avgust), rekla ne cigaretam, sem zdržala 2 meseca in se vmes pregrešila za 6 dni, ki sem jih nadoknadila na koncu 2 mesecev (vem, da je strašna matematika,no). Torej....potem sem začela spet kadit in ne samo to, dobila sem še 5 kilogramov (katastrofa)...
Bila zafrustrirana po dolgem in počes....in pol sem si najdla nov cilj. Ta nov cilj mora biti večji, ne samo, da neham kadit, ker to očitno pri meni ne vžge...In sem se spomnila....ko diplomiram...neham kadit (tale diploma me je žrla že 2 leti in je bil že skrajni čas, da se naredi).
No in moj cilj je bil, diplomirat, in nehat kadit. Pa sem začela pisat diplomo in kadit ko Turk (kile niso izginile nikamor - toliko za opozorilo dekletom). In to do novega leta....še vedno kadila, 31.12. sem oddala diplomo in čakala na uagovor. Še vedno kadila. Kajenje sem stopnjevala do maximuma, tako, da sem že komaj čakala, da diplomiram, da mi potem ne bo treba več kadit (to je sprememba miselnosti....če prideš do tle si na dobri poti)...ampak se nisem dala in kadila še do zagovora. In ko sem opravila zagovor, sem šla takoj na enega, ker sem bila čisto adijo od živcev. No in tisti dan sem tako na izi pokadila še ene 3 in ko sem prižgala zdnjega, sem se jim zahvalila za vso moralno podporo v času pisanja (in ostalih 8 let) in se odločil, da nikoli niti enega več....sedaj mi to ratuje 1 mesec...kar sicer ni veliko in mi še vedno zapaše, ampak vedno se vprašam pa zakaj bi? in si ne najdem dovolj dobrega razloga... (razen tistega----da ne bo šlo gor še nekaj kil

)
No, to je moja izkušnja, ki še traja in traja....
Vsem ostalim, ki ste brez že leto ali več: čestitke frajerke in frajerji, tisti, ki ste na poti: niste sami, vsi se j...mo z vami....
Veliko volje in poguma...to je vedno prava pot!