Pegasos
4

Human beings are creatures of awareness
Earth
Ola, ja je res, da moč potresov raste. Morm rečt, da vsaka človekova misel, kar sem že govorila se mi zdi enkrat, ima svojo vibracijo, vsaka želja, vsak namen in vsako čustvo. Čedalje več je agresije, ki sproža določeno moč in barvo vibracije. To lahko vidite po tem, da se vse več dela pizdarij. Kot vidite tudi, je autsajderjem uspelo prebiti opno zaščite naše ljube, še do nedavnega čiste Slovenije. Sedaj pa smo ostali brez kritja in smo se znašli na seznamu POGUBE in UNIČENJA. Zraven nam je pripomogel debil Bush, ki nas je (ne nas, ampak našo neumno vlado, ki bo naredila vse, da bo opažena - to seveda terja plačilo) lepo nategnu, vlado seveda, naivna raja ( MI) bo pa najebala. Se opravičujem izrazom, ampak tko je. 8) Sedaj, ko smo se umešali v vojno, jo lahko tudi pričakujemo. Ni dovolj, da je začela narava obračunavat tudi z nami, potrebno je izstreliti par izravnalnih v SLO, da bo poučno? Vlada ne bo nikoli poučna, ker, SO VSI PREVEČ POŽREŠNI IN VSI SO TAM LE ZATO, DA BODO NAPOLNILI SVOJE ŽEPE IN ZGRADILI KAK VIKEND VEČ, KOT KDO DRUG. Mislim, da je že čas, da se zbudimo iz te črnine, preden se bomo lahko začeli pogovarjat s črvi. Z vsakim letom (če jih sploh še bo), bo več slabih vibracij, vse več potresov, vojn, vode, ognja in teme.
SUN - lifegiving star will not be in position to safe us anymore, only people with sun in their heart will be survivors!!!
Earth is shakin already couple days.
Death is walkin around, and she is not alone. Love you all
Pegaz
|