Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 8048 times)
Andres
5

Sožalja
21.09.2002 at 19:29:45

Z Nejčevim odhodom, članom skupine Bepop sem se odločil odpreti topic sožalij.

Kot prvi na tem mestu želim njegovim bližnjim sožalje, z upom, da bodo življensko prelomnico hitro prebrodili. Ostani še naprej z nami Nejc.

Andres
Back to top

IP Logged

ANJA ADAMLJE
Guest

Re: Sožalja
Reply #1 - 22.09.2002 at 17:59:05

Cry Sad Cry Cry Cry Cry Sad Sad Sad
PRIDRUŽUJEM SE ANDRESU SOŽALJE NJEGOVIM BLIŽNIM
PRAV TAKO BEPOPOVCEM.

ANJA
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #2 - 22.09.2002 at 19:55:47

evo se še jest pridružujem

have a nice trip nejc

veš da do včeri sploh nisem imel v zavesti tega nejca ... kt da ga nebi blo, zdej k ga pa ni, je pa k da je ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

A.
Ex Member

Reply #3 - 22.09.2002 at 20:15:32

staršem, prijateljem, bepopovcem, oboževalcem in vsem, ki ste ga poznali...

iskreno sožalje

A.
Back to top

IP Logged

Miska
5

Reply #4 - 22.09.2002 at 20:30:23

Tudi z moje strani…

Si lahko samo predstavljam, kako zelo velika je bolečina Nejčevih staršev in tistih, ki so mu bili najbolj blizu, ob tej izgubi… Vem samo to, da boli… Noro boli… Pa vendar. Upam, da čutijo, da nekoč in nekje… Nekoč in nekje se ponovno srečajo… In takrat jim bo Nejc spet pritekel v njihov objem…

In če malo preoblikujem besede, ki so bile meni v oporo v težkem soočenju s smrtjo mojega očeta:

"Potolaži vas lahko to, da se ni razblinil v nič s tem, ko ste ga pokopali. Živ je še toliko, kolikor je živ v vašem spominu, spominu njegove mame, očeta, prijateljev in drugih ljudi, ki so ga imeli na nek način radi. Živ je še, dokler je živ v vaših pogovorih. Živ je lahko in to zelo živ tako, da s svojo podobo in sledjo, ki jo je pustil v vas, v vašem srcu, lahko vpliva na vas, na vaša dejanja, na vaše ravnanje, pa če se tega zavedate ali pa ne. In lahko še vpliva tudi na dejanja drugih s sledjo, ki jo je pustil v vas, na vašem obrazu, v vašem nasmehu, v vaših očeh…"

m.
Back to top

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Reply #5 - 22.09.2002 at 21:50:13

Tudi jaz želim iskreno sožalje vsem njegovim najbližjim, kakor tudi njegovim prijateljem, članom Bepop. Temu sožalju se pridružuje naš mali glasbenik, ki je bil v Nejca naravnost zaljubljen. Takoj, ko je izšel, je kupil BEPOPov CD. V resnici za fantom naravnost žaluje, čeprav ga ni poznal osebno.

Nejc, počivaj v miru, vsi, ki te imajo radi, pa naj vedo, da človek samo prestopi iz življenja v novo življenje, ki nikoli ne mine. S svojo pesmijo pa Nejc tako in tako še ostaja tudi z nami.

Samson
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

Susi13
4

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Medvode
Reply #6 - 23.09.2002 at 09:31:05

...Ljubezen...

Suzana
Back to top

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #7 - 23.09.2002 at 13:51:51

Sožalje vsem, ki so poznali Nejca in ga imajo radi!

Prav tako pa izrekam sožalje vsem, ki so kdaj izgubili koga, ki ga imajo radi!

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Spirit
Guest

Reply #8 - 24.09.2002 at 00:16:35

Nejčevi družini, bratcu, prijateljem, sorodnikom, ter Bepopu, Iskreno sožalje...

Naj gori lučka miru tudi zanj... Cry Cry Cry Cry Cry

V mojih očeh, in upam, da tudi v vaših, bo VEDNO SIJALO SONCE, ko boste poslušali njegov glas na CD-ju.

Njegov edinstven nasmeh in izredno močna karizmatičnost, bosta za vedno ostala v srcih prenekaterih, ki se ga bodo spominjali kot pravega resnicoljubnega fanta, ki ni delal razlik med ljudmi, pa naj bo mlado ali staro. Rad je imel vse.

Nejc ni umrl... Prestopil je v boljši in lepši svet v katerem nadaljuje svoje delo...

Nejc lepo se imej... Cry Cry
Back to top

IP Logged

Anuk Karmen
Ex Member

Reply #9 - 24.09.2002 at 04:07:15

iskreno sožalje vsem prizadetim ob izgubi  Nejca - vsem tvojim prijateljem- staršem, kolegom, znancem....enemu Nejcu... toda to je moje sožalje ... in res od Anuk Karmen .. želja -  torej počivaj v miru ali bodi z nami..še naprej ... bo prav tako
Back to top

IP Logged

Solzica Noči
Guest

Reply #10 - 24.09.2002 at 08:17:10

Moje iskreno sožalje vsem, ki ste izgubili Najboljšega Prijatelja... Res, Moje Sožalje... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Nejc????????

Zakaj si se dodloćil za drugo življenje? Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Zakaj si prestopil v drug svet..... Cry Cry Cry Cry Cry
Zakaj Te je tvoj Angel odvzel vsem nam, mar ni vedel, kako te bomo pogrešali in, da še nisi uspel odsanjati vseh svojih sanj.... Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Kjerkoli že si, vedi, da te neznasko pogrešajo vsi.... Cry Cry Cry
Pošlji jim ljubezen, ker te dni, jo potrebujejo Vsi, ker tebe ob njih ni.... Cry Cry Cry Cry Cry Cry!

Imej lepo potovanje in "oglasi se nam kaj!!!!

Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Back to top

IP Logged

embryo
Guest

Reply #11 - 28.09.2002 at 20:10:20

bom prvi (in verjetno edini) ki bo unicil tole vzdusje polno sozalja!
in vprasam zakaj toliksno zalovanje za nejcem?
po cem on izstopa od ostalih mladih fantov ki vsak dan umirajo na cestah?
mogoce po tem kar je ustvaril kot glasbenik? -kar iskreno povedano niti ni veliko!
mogoce se vam je zdel prijeten fant po tem kar ste videli po televiziji? tukaj je pa velika verjetnost da so ustvarjalci skupine bepop in ostalega spremljevalnega cirkusa kazali samo tisto kar so hoteli pokazat z prav tem namenom da ustvarimo ultra-pozitivno sliko o nejcu in ostalih bepopovcih!

se eno vprasanje:
kaksno potovanje? na drug svet/nebesa/mcdonalds?
je tako tezko se sprijaznit z dejstvom da smrt pomeni definitiven konec? kar imamo v tem zivljenju je vse! ko se koncajo kemicni procesi v nesem telesu/mozganih je konec misli, obcutkov, zivljenja! verjamem da je tezko se sprijaznit da so nase misli/obcutki samo kemicni procesi, ko pa znanost dokaze da je nekaj vec v tem, tedaj lahko govorimo o dusevnosti kot taksni kakrsno jo vecina vas vidi!

vsaka kritika je dobrodosla! in ne, se ne hecam!
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #12 - 28.09.2002 at 20:43:18

off topic ....

izstopa po tem, da je 'example' - primer

potovanje v višjo vibracijo bi lohka reku ...

smrt je samo novo rojstvo ...

niso kemični procesi osnova za življenje, oni so posledica življenja, če bi tebe ne bilo, bi jih ne bilo  (vsaj tvojega dela njih)

ko bo pa nekdo tolk dobr, da ti bo dokazu, pol se pa pogovarji o tem, do takrat pa, dokaži si sam, al pa prosi vesolje naj ti dokaže ...

on ...

moje sožalje vsem ki so/bodo kogarkoli kdajkoli izgubili ... če jim le to kaj pomeni ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

embryo
Guest

Reply #13 - 28.09.2002 at 21:39:37

...se opravicujem za offtopicnost... toda feel free da zbrisete moje poste ce se vam to zdi potrebno!

...nejc je example (primer) cesa?

...glede "visjih vibracij" in "smrt je novo rojstvo" se totalno ne strinjam, samo nocem zdaj v tej smeri -vsaj v tem topicu ne!

...kemicni procesi niso posledica zivljenja in tudi ne obratno  -oni SO zivljenje!
stvar je v tem kako ti definiras zivljenje.. in ce bi lahko slisal tvojo definicijo le-tega.. toliko da vem o cem sploh mislis ko govoris o zivljenju!
Back to top

IP Logged

dumdumkica
1
*

Make your life like toilet
paper-long and usefull

Konjice
Reply #14 - 29.09.2002 at 16:32:00

Najprej o prvotni temi:
Verjamem, da so Nejca njegovi domači imeli zelo zelo  radi, tako kot tudi njegovi prijatelji in že s tem so Nejcu dali ogromno. Izrekam jim sožalje, naj ne jemljejo Nejčeve smrti kot konec..zanj je mogoče šele začetek, nekje drugje. Naj ne obžalujejo in se trpinčijo z "Kaj če?" in upam, da se zavedajo, da so mu dali napomembnejše-ljubezen. Spominjajo naj se-vsi se ga spominjajte z lepimi spomini in nekoč, se bodo zopet srečali-le nekje drugje..verjamem pa, da je on še vedno z njimi, nekje globoko v njihovih srcih.
Iskreno sožalje!
In o off temi:
Po čem izstopa nejc? Poglej, koliko ljudi žaluje-mogoče ti bo lažje razumeti, da nek razlog že mora obstajati. Mogoče zanj celo ni razlage. Nejc je bil pač nekaj posebnega, njega sem poznala, večino ostalih žrtev cest pa ne. In mislim, da je bil on eden tistih izjem, ki za nesrečo niso bili krivi sami.
In ne strinjam se s tabo, da je smrt konec, niti najmanj...pa saj to boš že ugotovil, le malo opazuj svet okoli sebe.
Back to top

WWW WWW crushed_tear  
IP Logged

Pages: 1 2