Že nekaj časa prebiram te strani...

Prvič pa bom odprla neko temo, ki se vsaj meni zdi dokaj zanimiva...torej...
Kaj v resnici se z nami zgodi ko umremo, ko naša duša zapusti telo in ko se preselimo iz tega življenja v drugo, mogoče za nekatere bolj lepše življenje, ki čaka vsakega od nas?
Rada bi verjela v to, vendar me preseneča samo eno...
Meni, osebno sem mnenja, da so lepši svetovi od tega, kot je tu in,da imamo možnost izbire, kam se bomo odpravili. Imam prav? Ima kdo, kakšno drugo mnenje?
Še vedno pa ne moram razumeti, zakaj umirajo (novorojeni otroci, otroci, mladi), ki se jim je življenje komaj začelo in že se morajo preseliti, tja..od koder so prišli. Nekateri zaradi svojih napak, nekateri zaradi drugih, ki za delček sekunde niso pozorni na to, kaj delajo.? ??? Da izpolnimo svojo nalogo, ko se rodimo in ko umremo je končana. Je potem končana, če novorojeni otrok umre v trenutku, ko se rodi? Kje je tu pravica?
Je imel že kdo izkušnjo, ko je njegova ljubljena oseba "bila omejena med dvema svetovoma", pa se je odločila, za Tistega nad njim. Jaz sem in moram vam priznati, da je šla z nasmehom na oni svet. Kot, da bi vedela ali videla nekaj resnično lepega. Teh trenutkov ne bom nikoli pozabila... to moraš resnično doživeti...
Vseeno pa vedo samo oni, ko nas zapuščajo, zakaj so se odločili raje za ono stran, ko pa so vedeli, da ko bodo zapustili za svet, bo Strtih veliko solz. A , ni jim mar?..

Odločijo se in Živijo dalje, tam nekje, kjer je življenje bolj lepše in prijazno kot tu!!! Upanje ugasne v trenutku, ko vidijo tisto, čemur sledijo...