Velik topikov je ze na temo astralne projekcije, pa nisem se zasledil tega...
Torej...katere tehnike se vam zdijo najbolj delujoce?
Sam nimam neke favorite tehnike, ker z vsemi, k sem jih sprobal pridem do priblizno iste meje.
Najprej se telesno cist sprostim, ...napnem in sprostim vsako misico, potem se ulezem/usedem, upocasnim dihanje do tocke, ko se mi zdi da ne izdihujem vec in pocasi padam in padam. S casom zacutim eno spremembo v zaznavanju...vse je zelo mirno, tiho, pocasno, toplo. Izgubim feeling svojega telesa, osredotocam se samo na eno misel, vibracije pa nocejo in nocejo pridt...
Sprobu sem osredotocanje na utrip srca, mantre, vizualizacije, premikanje astralnega telesa,...mogoce lih zarad tega neuspeh, k se se nism zapicu v tocno eno tehniko ?
Ene parkrat se je zgodil, da so vibracije prsle pol, k sem po vadbi sel spat, pa da sem mel kratko izventelesno izkusnjo, pa ene parkrat sem prsu do tistih vibracij, pol mi je pa srce zacel prevec razbijat, da bi kam naprej prsel...
Sicer pa kok casa naj bi vse skup trajal na zacetku? 15 min ? pol ure ?, 1 uro ?
Opazu sem namrec, da ze v 15 min kr globok padem, pol pr pol ure zacnejo moje misli tavat okol, pol pa kot da bi zgubu energijo za koncentracijo...
Poskusil sem tud ze prek sanj, pa sem v enih sanjah, takoj ko sem poskusil pogledat svoje roke v trenutku zgubil zavest...k da bi ugasnu film

Neuspeh vidm predvsem v tem, ker nimam casa da bi redno vadil...slisal sem da je zjutri najbolj, sam se mi zdi, da mam zjutri najmanj uspeha...
al sem pa ze tko notr cel teden, pol pa spet kej pride vmes...
Kako vam to uspeva ?