ne morem, da ne bi...

Kali:
....da živimo v najbolj razburljivih časih, kar jih je bilo na zemlji. Čas sprememb in resnice in predvsem ljubezni...
...je tudi moja resnica...

Kali:
glede tega planeta ne vem točno, ...
Aja, Oldi, drugače obstajajo še druge dimenzije, glede na to, da je zemlja v 3 dimenziji, morda je ta planet v višjih frekvencah in potemtakem sploh ne more biti viden povprečnemu gledalcu.
Drugače naj bi bili do leta 2012 na zemlji že v 5 dimenziji, drugo leto, mislim da enkrat poleti, pa naj bi stopili v 4 dimenzijo, dimenzijo ljubezni in videnja novih energij...
...sprejemam ...

Borut:
in prej ali slej se bomo dotaknili dna in se obrnili nazaj proti gor.
...se strinjam - mislim, da se dogaja to že - pri mnogih - na osebni ravni...se je dogajalo, se dogaja, se bo dogajalo. - lahko bi rekli katastrofe v življenju posameznika...in...saj vemo vse kaj vse... in ... človek na novo vstane - nov in drugačen... - in potem - vzame Življenje v svoje roke... in ... se človeku obrne Življenje za ??? stopinj...

Borut:
Lahko se zbere skupina ljudi in če zna manipulirat dovolj kvalitetno, potem potegne za sabo veliko število ljudi. Nastane sinergija in eto, jutri se zamenjajo zemeljski poli.
...tudi meni je bila v prvem branju v mislih taka zamenjava polov - v smislu preobrazbe - ljudi, mišljenja, vrednot...da enkrat - končno - ali pa ponovno...pozitivne - optimistične plati - Ljubezen -prevlada, zavlada...preokrene dogajanja in Življenje na Zemlji...

Gape:
ni nujno da se bo zgodil, je pa možno, sej veš, spremembe so potrebne, vse sorte se dogaja, če bo koga to premaknl da je časa samo še do maja 2003, kul, naj se premakne, naj se odloči za stran ... vsak rab neki druzga, nekateri imajo tako resnico da jim to pomaga, egotom ...
...sprejemam...
Gape:
veze imajo sprožilci - 'trigger-ji', ti naj bi nas spominli kdo zares smo, ozadje teh 'dogodkov' je pomebno.
...se strinjam...

Gape:
ker vse kar šteje je tuki in zdaj
s tem kakšen si tukaj in zdaj definiraš svojo prihodnost, kakršnakoli že pač bo ...
...se popolnoma strinjam...
...več, ko nas bo - in bolj ko bomo MI - TUKI in ZDAJ ... hitreje in "blažje" se bodo zamenjali poli Življenja na Zemlji...
...in planet, ki je/ni planet

... Gape... imaš kakšno asociacijo ???

...svetlobna krogla ...

...več ne bi...ni moje, da bi...bo že oseba...ki...saj veš...

...Zemlja je tako lepa, nismo slučajno na njej...in Živeti Življenje je tako lepo...

alenka