Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 7336 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
orli
31.08.2002 at 12:15:02

5 orlov je blo zdej nad našo vasjo, šli so pa proti hiši ...
(ok eni pravjo da so sokoli, jest pravm da so orli)

3 Guests, 5 Users
gape, Susi13, Robi, Anuk Karmen, Andres  

pa še luna je za njimi
ob 12 popoldan
noro

je pa s temi orli tko, da so oni že pred časom začel letat okrog mene, začelo pa se je mislim da, vsaj opazu sm jih prvič, ko smo (šamani) šli pogledat grad za vas,  na javornikih in nam je kazal pot seveda, pravo pot do zgradbe sredi javornika.

zadnje čase pa pridejo in mi piskajo nad hišo, da grem vn in jih gledam dokler ne zginejo z obzorja, dons jih je blo 5, ne morš verjet, piskal pa niso, k so bli kr deleč že k smo jih opazl - mateja.
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Re: orli
Reply #1 - 31.08.2002 at 12:20:35

A ti mislils, da je to kaksne vrste signal?

Andres
Back to top

IP Logged

Susi13
4

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Medvode
Reply #2 - 31.08.2002 at 12:24:57

Mogoče smo pa vsi skupaj naredili korak naprej in smo zmožni opaziti še kak znak več, kot trenutek poprej...?

Mi je pa lepo - orli so mi posebni. Predvsem v kombinaciji s svetlobno kroglo... Wink Smiley

Kiss

Suzana
Back to top

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged

Anuk Karmen
Ex Member

Reply #3 - 31.08.2002 at 13:18:33

Smiley sprejemam...se
pa še nikol mi še noben ni rekel, da sem oru, gape

je res, da je bla danes nenavadna noč ... zadnji krajec; včeraj, ko sva z Anko ob polnoč prišle domov, je bla luna za nama prerezana na pol in točno na V (v vodnarju?); me je opozorila nase, preden sem šla v hišo
obe sva bile mnenja, da je ena čudovit večer

Karmen
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #4 - 31.08.2002 at 13:20:44

mogoče

verjetno

sej veš čeprov oru tehta, ima glih tako nalogo kot vsi čimveč ljubezni spravit do BOGA.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Susi13
4

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Medvode
Reply #5 - 31.08.2002 at 13:44:45

(Off-topic: sem se ujela v razmišljanju, če bi sploh delila svoje razmišljanje... No, rezultat/odgovor je malček nižje... Wink)

Vsi si želimo biti (ne samo postati) Eno z Enostjo. Zavedno ali nezavedno. Orel ima zmožnost, da preceni kdo je v danem trenutku zmožen preiti "temno morje zavesti" in kdo ne.
Gre za vprašanje v DANEM TRENUTKU, kakor jaz to razumem.

Mogoče zdajle še nisem pripravljena. Ne, nisem. Vem, da nisem. A vem, da bo trenutek, ko ne bom le vedela, temveč se bom ZAVEDALA, da sem to zmožna storiti.
Niti ne samo zmožna, temveč, da tja vodi moja Pot.

Tako nekako ---> v danem trenutku... Smiley

Suzana
Back to top

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged

Anuk Karmen
Ex Member

Reply #6 - 31.08.2002 at 15:03:28

Quote:
3 Guests, 5 Users
gape, Susi13, Robi, Anuk Karmen, Andres  

je pa s temi orli tko, da so oni že pred časom začel letat okrog mene, začelo pa se je mislim da, vsaj opazu sm jih prvič, ko smo (šamani) šli pogledat grad za vas,  na javornikih in nam je kazal pot seveda, pravo pot do zgradbe sredi javornika.

gape,

Mene zanima kdaj pred časom, tko približno, si jih opazil in na katerih Javornikih in seveda zgradbe - to?

Karmen
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #7 - 31.08.2002 at 17:13:19

javorniki nad cerknico, je gor samo ena zgradba ... take vrste, precej obnovljena že, ne pride v poštev ... zaenkrat

kakšno leto nazaj, malo manj ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #8 - 31.08.2002 at 20:44:51

Zanimivo.....

Tudi jaz imam zadnje čase opravka z orlom.

Orlova izžarevanja. Smiley

Wink
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #9 - 05.08.2003 at 12:05:15

no kej tazga pa še nism vidu

8 orlov nad hišo ... noro ...

they are back ...

hvala, hvala, hvala
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

kolibri
Ex Member

Reply #10 - 06.08.2003 at 16:20:31

Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #11 - 07.08.2003 at 09:03:10

vi imate orle, jaz imam pa kobi8lce  Grin

glih včeraj se je ponoči ena prav nad mojo glavo spravla "pet", tako sem jo lahko hitro najdla in vrgla ven  Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Jst
Guest

Reply #12 - 08.08.2003 at 17:51:34

Gape,

Kaj bi potem rekel na to, da sta si za svoj revir izbrala dva taka orla, kot ti pravis, tudi mojo hiso.
Ponoci sta celo veckrat prisla spat na tram nad mojo spalnico.
Sem enega veckrat prestrasil, ko sem ponoci okno odpiral, da je revez zletel v temo...
No, pa v bistvu nista orla, temvec verjetno postovki, ali pa kaksna sokola. Ne vem, vsekakor pa precej vecja od vran, ki jih mam tud precej tu okoli.

Ker zivim v neposredni blizini mesta, sta zbujala precej pozornosti, tudi med vranami, ki so ju neusmiljeno preganjale.

Pozimi se tu pri nas vrane zbirajo po drevju v velike jate. Sem pa tja tudi okoli moje hise. Tudi po tristo jih je, vendar so zelo plasne. Ze napacen gib glave povzroci, da vse hkrati zletijo. Prizor je naravnost velicasten, sploh ker se to dogaja vedno ob mraku, ko se te jate v bistvu odpravljajo spat. Pa tud zelo hrupen...

Sem pa videl, kako je eden tak "orel", kot pravis ti Gape,
zasel med jato vran. Ma, bilo je direkt nad mojim posestvom. Revez se je resil s pikiranjem med drevje, kamor mu niso hotele slediti. Je pa bilo precej perja v zraku.

Zdaj ju ze nekaj mesecev ni vec. Zakaj, ne vem. Ljudje, mislim, da ju niso preganjali. Po moje so bili prej ponosni nanju. Morda ni bilo dovolj hrane, ali pa so dejansko bile vrane prevec nadlezne. Morda pa se pozimi vrneta.

No, mam pa se vedno precej pticarjev al pa skobcev okoli. Mi tud en hodi spat ponoc na tram od bajte, ker je polno drekov zjutraj na tleh. Tko, da tega jest preganjam.
On pa ptice pevke, ki so se sele to poletje malce bolj naselile okoli moje hise.

Ti bi ga verjetno poimenoval orlic.

Pa ko sem bil v nedeljo cca. 2500 m visoko v nasih lepih hribih je eden tak orel, kot pravis ti Gape, pristal cca. 8 m stran od mene tik pod vrh gore. Glede na to, da vem kako so sicer plasni, se mi je kar dobr zdel. Priznam. Bil je res cudovit prizor. Ampak to je tud vse.

Kaj pravis na to?

Jest pravim, da bog ti odpusti grehe, ker men jih je ocitno ze, da me obdaruje s tako obilico duhovne energije, da jo kar podim od sebe.

Mah, ce gres v Kocevski Rog in vidis medveda, to pac tako je. Tam medvedi pac zivijo. Ti bog al pa neskoncnosti itd., itd. ni hotel nic takega povedat. Morda samo to, da te kmalu ne bo vec, ce je medo pac lacen mesa.

Lohk pa da se tud motim...

Lp
Jst
Back to top

IP Logged

Jst
Guest

Reply #13 - 09.08.2003 at 09:04:54

Kreden,

Sej ves, jest nisem duhovno razvit, pa se me Energije kar ustrasijo, ko me zagledajo, ce jih jest prej ne prezenem.

Drgac pa ti priporocam, da gres v zivalski vrt. In ko bos zagledal orla, se zahvali in vprasaj se kaj to pomeni.

"Le kaj to pomeni? Hm..., hm... in hm..."

In potem se se enkrat zahvali Nebu, ker obdarilo te je s tako milostjo, da vidis kaksna je razlika med orlom in  postovko.

In, ko bos zapustil zivalski vrt, se vprasaj le kam izginil ta orel je.
"Le kaj to pomeni? Hm..., hm... in hm..."

In ko bos zagledal postovko, tam visoko na nebu, se zahvali Nebu, saj poslalo ORLA Ti v dar je.
In tedaj ti, le vprasaj se:"Le kaj to pomeni? Hm..., hm...
in hm..."

In tako naprej in nazaj, levo in desno, gor in dol... Naj si vzame vsak kot si zeli...

BTW:
Moj orel, vidim skozi okno moje sobe, pravkar lovi misi.
Verjetno je lacen, vendar:"Le kaj to pomeni? Hm..., hm..., hm..."
Se iz bajte mi ni treba stopit, pa ze mam Orla v dar.

ZAHTEVAM CASCENJE!

Lep dan vsem lovcem na orle
ignorant Jst - zvani Orlowski
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #14 - 09.08.2003 at 13:37:43

hvala ti za tale opis jst.

(edit) da ne bo pomote ... unga na prejšnji strani ...  edit, da ne bo spet pomote, na tej strani, je nekdo spet brisu poste ...

moje začetke z orli si lahko prebereš zgoraj.

zdej sm se preselu v hišo kjer imam 2 soseda kmeta kr precej deleč stran 100 m zihr ... tabližji celo samo hodi štalo pedenat in sploh ne žvi spodaj ... na drugi strani doline je neka eko al neki kmetija ... umes pa polja ... učasih so mi kmetje mal mim z neprestanim gonjenjem teh traktorjev, drugač je pa zelo fino ... zdele glih sedim na tersici, sonce je za zdržat in štanfam ... e ... že ko sm pedenu hišo so bli orli redni obiskovalci te doline (prebivalci) ... ko smo mel žerjavco so nas vedno pršli pozdravt ... enkrat so se pokazal nad domačo vasjo in poletel proti tanovi vasi ...

lepo ...

skratka ... oni tuki so doma ... niso orli ampak so kanje (imho), dons so trije pršli zjutri med kofetom ... niti 50 m od nas niso krožl ... tm dostkrat krožjo ... v bistvu je ta dolina nek rezervat za ptice ... kolkr so mi povedal domačini ... bog ne dej jih strelat al pa kej.

skratka ... ko sm se vselu njih ni blo več tuki ... so šli valit (menda) ... zadnjič so se začel vračat, isto kot jest na forum ... in so jih vrane ipd, ki jih je tud tuki mnjogo ... no zdej jih ni ... trenutno ... fino ... začele odganjat ... že parkrat sm tko glih zaznal, da so se zaganjale v njih ... sploh una taglasna ... pzda je glasna ... k svinja ... enkrat me je prov zbudila ... pa je bla na tavelkmu hrastu gor nad hišo ... sm jo šu prov pregant ... packo ...

no in en dan ... ko je blo na forumu zlo zateženo, ko so se vsem znani igralci igral v svetovih, ki so jasni samo njim ... takrat se mi je pokazu prizor ... mateja prav : lej ora ... in grem gledat ... in gledam in se čudim in občudujem ... in prleti ena, tadruga in tatretja ... taglasna in se zažene vanjga ... se je komi zmaknu ... in se začnejo zaletavat ... on se neki časa zmika, parkrat ga sunejo ... in pol potege ... parkrat fejst zamahne ... se dvigne ... in proti tlem švigne kt raketa ... in ga ni ... one grejo ... jest grem ... on je šu.

on je predstavnik duha na zemlji, on nas pride opomnt, da je duh za nami, da nam pomaga, on nas opozori na kakšno stvar, nas potegne iz kakšnih misli iz kakšnega (za)cikla ...

zdej se je on znajdu ... on ne pride več sam ... pride jih 8, pridejo trije ... in prenašajo moč in spominjajo in učijo ...

ker v tem fizičnem svetu, v katerga smo se spustil, je treba delovat fizično, fizično ima pa omejitve ... tud za duha ... ali pa ... predvsem zanj.

orel je predstavnik duha.

to pravim na to tvojo zgodbo z njim ... in on te ne bo pustu pr mer gnit tam nekje, ti bo skoz pošilu enga tazga da ti bo sral dol s štange. in te opominju ... jest sm tuki. on je tuki ... čaka te ... ti pa spiš.

in igniriraš delovanje duha ... ccc

postovka nas je pa tud med kofetom pozdravla danes ... za tanevedne, to je najmanjši iz družine orlov.
za srečat tanjavečjega in tanajmogočnejšega, je treba it pa v gore ... na vrh njih ... tam je duh doma, tam on prebiva.

me zanima ... ostali ... imate kakšno izkušnjo z orlom ... njih več recimo ???
Back to top
« Last Edit: 27.06.2004 at 12:11:05 by gape »  

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2