Miska
|
Uf, Marjana… Zdaj imam pa malce slabo vest… Saj veš, zakaj? Ker sem kar nekam poniknila, kar se piknika tiče… Ampak, veš pa tudi, kje me najdeš, če karkoli lahko še naredim, ane? Te čakam, ti si šefica… Ja sam ti samo fizički radnik…
Pa še tole, Marjana: malo sem pobrskala po spodnjem linku o pikniku in zbrala tiste, ki so že rekli, da pridejo: gape + mateja (avtomatsko jo štejem zraven, seveda), Amstel, Harry, Samonekdo + Robi, Aleš + 10 kom z zelišči. Katarina, Thot in Anuk so sicer nekaj obljubljali, pa še nič dokončnega rekli. Blisk je nekaj spraševal, pa tudi še nič rekel. Ampak jih kar prištejem zraven. Potem imamo s tega linka še Edija, boljso polovico in sinek (mogoce hci) + 1 kom (Tone?), pa ana + 2 otroka (ana, tebe štejem kar zraven, lajf se mora tako obrniti, boš videla), pa Susi13 z Alenko07 in štajerko Ireno, pa John_Doe-ja še vedno štejem zraven, no, pa še en stolček je zate, pa eden za Mateja (?), jaz bom pa tako ali tako (spet) na tleh… Khm, počakaj, da seštejem… uau, to bo treba čebule kupit… Do sedaj torej 35 kom – in to prav gotovo ne gre v tvoje stanovanje, pa če nas še tako tlačiš po kolenčkih… Upam, da nisem koga "spregledala"!!
John_Doe… Kaj je sedaj s tabo? Greva v Mercator v soboto zjutraj? Jaz s spiskom prčkarij, ki jih potrebujemo za piknik in ti s pivom v roki? Prosim, povej, kakšna je tvoja končna odločitev… In saj veš – bomo veseli, če boš z nami, če pa se boš odločil drugače – spoštujemo tvojo odločitev, ampak prčkarije moramo pa vseeno nabaviti…
Pa ostali, ki še niste dahnili usodnega »da«… Prosim, naredite to čimprej, usodna sobota se bliža…
In ponovno - vabljeni tudi tisti, ki se samo občasno javljate kot gostje in tudi tisti, ki nas samo berete!!
Aja, Marjana – piknik v slabem vremenu? Khm, nimam ideje – se bom prilagodila ostalim… Sicer bom v tem primeru verjetno tudi jaz potrebovala kakšen stolček, hehe.
m.
|