Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 9076 times)
m
5
p

PIKNIK
19.08.2002 at 10:17:02

Odštevamo: pet dni do naslednjega srečanja

RESEVNA nad Šentjurjem pri Celju
sobota, 24. avgust, 11:00

Hrano in pijačo prinesemo s sabo (vsak zase), enako velja za mizice, stolčke, žar, športne rekvizite in dobro voljo.

Kako do tja:
Po avtocesti do izvoza Dramlje, nato desno proti Šentjurju, vozi naravnost cca 10 min dokler ne zagledaš table Šentjur.
Iz Celja po obvoznici, Teharje levo, ko prideš do table Šentjur zaviješ levo.
V Šentjur se da priti tudi iz smeri Rogaška slatina (Zagreb).

Predlagam da se dobimo na avtobusni postaji ob 10:30.
PROSIM povejte kdo ima namen priti in iz katere smeri, po potrebi pojasnim kje je avtobusna postaja.

Do piknik placa se da priti z avtom, je cca 5 km vožnje iz Šentjurja, večinoma po makadamski cesti (pranje avtomobila za to priložnost ne bo doseglo željenega učinka Wink ). Lahko se tudi zložimo v nekaj avtomobilov in ostale pustimo na parkirišču.

Prenočišče možno v Planinskem domu, cca 10-15 min (hoja!) od prostora piknika, cena 1.500.- SIT po osebi (za člane PD 40% popust), če kdo razmišlja o tej varianti je v soboto treba obvestit oskrbnika, da ostane gor.

Postavitev šotora na mestu piknika naj ne bi bila problem, če kdo razmišlja o tem naj pove, da obvestim Planinsko društvo.

P.S.
Gobe so!
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Re: PIKNIK
Reply #1 - 19.08.2002 at 10:25:02

Jest prijavljam 3 osebe (mogoče še 1).

Ali je zraven placa, kak potoček?
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #2 - 19.08.2002 at 11:31:16

Žal nisem opazla nobenega potočka čisto blizu. Se bom še pozanimala, ampak ne preveč računat. Sad

Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #3 - 20.08.2002 at 11:17:47

Piknik je v primeru lepega vremena. Ali si želite piknika tudi v primeru dežja? Lahko naredim backup plan (npr. Vrunčev dom na Svetini), ampak če bova samo midva z Edijem ga komot kar domov povabim in pogostim s celo familijo pa še Toneta povrhu. Wink

Ali lahko kdo, ki ima namen prit, prinese žar ali kaj podobnega?

Razpisujem tudi mesto šefa za družabne dejavnosti, program ipd. Smiley

Back to top

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #4 - 20.08.2002 at 12:25:02

Marjana, jest s starejšima otrokoma bi tud probala pridt, ampak še ni ziher (50:50). Mo vidl, kaj bo lajf prnesu. Ampak bi te prosila, da me razsvetliš glede zbornega mesta na AP v Šentjurju. Do Šentjurja znam prpelat, ampak moram priznati, da nikol nisem tam opazila nobene avtobusne postaje.

Žara pa nimam. Imam kamp mizico in stole, to se prpele z mano.

Če bo slabo vreme, ne zamert, pa res nimam namena hodt.
Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

m
5
p

Reply #5 - 20.08.2002 at 12:39:06

Jaz sem si nekako tako zamislila, da se tisti, ki pridemo po avtocesti z ene ali druge smeri, dobimo kar na izvozu Dramlje.

Drugače pa takole: če prideš v Šentjur iz smeri Dramelj pelješ od table Šentjur kar naravnost, skozi prvi semafor, pri drugem semaforju zaviješ desno. Na naslednjem križišču zaviješ levo (po prednostni cesti) in na svoji levi že vidiš večnamensko stavbo. Spet zaviješ levo, pa si na parkirišču.

Iz smeri Celja ali Rogaške Slatine se avtobusna postaja vidi s ceste.
Iz Celja zaviješ na prvem križišču po tabli Šentjur levo in takoj nato desno, na parkirišče.
Iz smeri Rogaške slatine na drugem križišču po semaforju zaviješ desno, pa takoj še enkrat desno, na parkirišče.

Back to top

IP Logged

Susi13
4

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Medvode
Reply #6 - 20.08.2002 at 12:48:53

Roll Eyes Z malo sreče pridem v družbi Miške, Alenke07 in (štajerke) Irene... 8)

Vreme, primerno za piknik, bo pa itak, mar ne...? Wink Smiley

Kiss Kiss Kiss

Suzana
Back to top

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged

Miska
5

Reply #7 - 20.08.2002 at 21:50:00

Uf, Marjana… Zdaj imam pa malce slabo vest… Saj veš, zakaj? Ker sem kar nekam poniknila, kar se piknika tiče… Ampak, veš pa tudi, kje me najdeš, če karkoli lahko še naredim, ane? Te čakam, ti si šefica… Ja sam ti samo fizički radnik…

Pa še tole, Marjana: malo sem pobrskala po spodnjem linku o pikniku in zbrala tiste, ki so že rekli, da pridejo: gape + mateja (avtomatsko jo štejem zraven, seveda), Amstel, Harry, Samonekdo + Robi, Aleš + 10 kom z zelišči. Katarina, Thot in Anuk so sicer nekaj obljubljali, pa še nič dokončnega rekli. Blisk je nekaj spraševal, pa tudi še nič rekel. Ampak jih kar prištejem zraven. Potem imamo s tega linka še Edija, boljso polovico in sinek (mogoce hci) + 1 kom (Tone?), pa ana + 2 otroka (ana, tebe štejem kar zraven, lajf se mora tako obrniti, boš videla), pa Susi13 z Alenko07 in štajerko Ireno, pa John_Doe-ja še vedno štejem zraven, no, pa še en stolček je zate, pa eden za Mateja (?), jaz bom pa tako ali tako (spet) na tleh… Khm, počakaj, da seštejem… uau, to bo treba čebule kupit… Do sedaj torej 35 kom – in to prav gotovo ne gre v tvoje stanovanje, pa če nas še tako tlačiš po kolenčkih… Upam, da nisem koga "spregledala"!!

John_Doe… Kaj je sedaj s tabo? Greva v Mercator v soboto zjutraj? Jaz s spiskom prčkarij, ki jih potrebujemo za piknik in ti s pivom v roki? Prosim, povej, kakšna je tvoja končna odločitev… In saj veš – bomo veseli, če boš z nami, če pa se boš odločil drugače – spoštujemo tvojo odločitev, ampak prčkarije moramo pa vseeno nabaviti…

Pa ostali, ki še niste dahnili usodnega »da«… Prosim, naredite to čimprej, usodna sobota se bliža…

In ponovno - vabljeni tudi tisti, ki se samo občasno javljate kot gostje in tudi tisti, ki nas samo berete!!

Aja, Marjana – piknik v slabem vremenu? Khm, nimam ideje – se bom prilagodila ostalim… Sicer bom v tem primeru verjetno tudi jaz potrebovala kakšen stolček, hehe.

m.

Back to top
« Last Edit: 21.08.2002 at 01:03:28 by Miska »  

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #8 - 21.08.2002 at 00:43:14

Mene ne bo, tako da se lepo imejte in čimbolj uživajte!

Kiss
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Anuk
Ex Member

Reply #9 - 21.08.2002 at 01:03:42

Jest se od piknika prvič odštevam (da vsaj enkrat ne bo zarad bliska&treska odpadu);
na drugega se pa že pripravljam -
baje da bo na Gorenjskem - Lips Sealed

...dežnike pa le vzamte s sabo Cry

Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #10 - 21.08.2002 at 08:19:43

Miska in sefica Marjana, tako kot tudi vsi ostali.

Mene na piknik ne bo.
Se boste ze sami znajdl. Sej vidim, da vam gre cist OK od rok... hehe.  Grin

Miska. A da bi sla kljub vsemu v soboto dopoldan v Mercator? Tezka bo, tezka. So drugi plani na prizoriscu.
Drugic, a prav? (odvisno pac spet od situacije).

Lepo piknikujte in cim manj napovedanih neviht vam zelim. Smiley
Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #11 - 21.08.2002 at 09:06:14

...Aleš, sem šele sedaj vidla, kaj si napisal.
Glede zeliščarjev - menda bodo imeli svoj piknik šele septembra, sedaj naj bi imeli tro-dnevne delavnice in to da ne gre skupaj.
Miška, lahko kar odpikaš teh 10 kom, pa mene se tudi nekaj loteva (prehlad), tako da nisem sigurna...Si pa želim prit, ker vas je kar nekaj novih in bi vas rada spoznala.
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #12 - 21.08.2002 at 09:13:43

Miska wrote on 20.08.2002 at 21:50:00:
In ponovno - vabljeni tudi tisti, ki se samo občasno javljate kot gostje in tudi tisti, ki nas samo berete!!

m.

Fino, Miška, sem se ravno danes ponoči spomnila, da bi blo treba za kakšne obotavljivce tole napisat. Wink

Vreme se res nekaj kisa. Ker smo si to soboto že rezervirali za srečanje foruma, bi bilo res lepo, če bi se dobili tudi v primeru slabega vremena. Ampak piknik ne vem če bi bil zabaven?

Druga možnost pa je, da se vsi skupaj lotimo nameravanja, da bo v soboto lepo vreme, da bo ful sonček sijal in da bomo vsi krasne volje. Wink Ja, saj vem da še dolgujem navodila, upam da mi uspe danes. Grem na delo.  Kiss
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #13 - 21.08.2002 at 10:21:02

Iz napovedi HMZ:

Obeti

V petek in soboto bo znova več sončnega vremena, popoldne bodo možne le še posamezne plohe ali nevihte.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Anuk
Ex Member

Reply #14 - 21.08.2002 at 19:00:46

Dežja ne bo!
(pa ne zato, ker mene ne bo...)
(...dežnike pa le vzemte s sabo  Roll Eyes
Back to top

IP Logged