Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11
(Read 45968 times)
Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Re: Drinkec v Przancku....
Reply #90 - 10.09.2002 at 15:45:10

Ajsi...ajsi...Angel za j****-a! Kolo življenja sem spremenila v Kolo usode. Torej Edi: <do petka moram napisat knjigo, narest zanjo blazno reklamo, najti založnika  in tiskarno, vmes jo mora prebrat nekaj milijonov ljudi, da bo knjiga postala svetovna uspešnica, spotjo jo mora Hana men vrnit...da ne pišem, da jo morete do petka <13 - trinajstega > tudi ostali pretenstat, na forumu boste o njej analiziral vsako podrobnost, postati moram vmes še slavna in vsi bodo poznali Kolo usode. Bemti! Nimam pojma kako bom to nardila...Hudo bo! Ma, ne vem...ne vem...naslednjič bom pila H2O pri Przančku...pa več moram brat forum, posebno teme <Knjige...>, da nam zbrkala življenje z usodo! Tko.
Hana kaj če mi raje vrneš KOLO ŽIVLJENJA, jaz knjigo preberem in jo vrnem Ediju? Bo bolj simpl.
Lp
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #91 - 10.09.2002 at 15:49:14

Angel, ti mi moraš prvo vrniti "Bermudski trikotnik"

Grin Grin Grin Grin
Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #92 - 10.09.2002 at 17:14:11

Bermudski trikotnik? Aja? Hmm...si me nasmejal- Hvala ti!
Vem, da ti veš, da jaz vem, da ti veš, za kateri trikotnik se gre... in dalje v nedogled...nisem pozabila. Je bila enkrat tu gori tema na tisto knjigo. Zamotano. Jaz knjige - priznam še nisem prebrala v celoti,  brala sem jo po delih, ampak dialog je bil pa svetoven. Magični trikotniki, so hujši od koles... Meni burijo domišljijo in vesela sem, da tebi tudi Edi. Bermudi so place, ki bi jih kdaj na moč rada vidla, ampak magični trikotnik, ki kdo bi vedel zakaj in kako z neko neznano privlačnostjo pritegne k sebi vse mogoče...je neizčrpna tema...ja, mogoče ravno pravšnja za petek trinajstega septembra.
Bo Edi napisal, če se dobimo...petek trinajsti? 13.09.2002...velja?
Lep dan vsem!
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #93 - 12.09.2002 at 09:44:17

Nov drinkec sledi, ta  Grin

petek 13.september.2002, ob 20.02 v Pržančku.

Vabljeni vsi, ki pridete. Če koga ne bo, ga bomo smatrali za tistega, ki ni prišel.  Tongue
S seboj obvezno prinesti še eno jopco in še eno jakno za zmrzljive še eno jopco.

Smo že prejšnji petek vidl, da izgovorov ne more več bit. To je lepo dokazal JD, ki je še 5 min prej nosu omare, se boril z njimi, da so mu roke pol lahko samo še tri-deci kozarce dvigale, nakar je šel mal počivat in spet omare nosit.

Tema večera: Duhovna rast posameznika v sozvočju s kozmično energijo karmičnega občutka silva metode z indigo transcedentalnim meditativnim občutkom do okolja in zeta pogledom. Grin

Velik sončnih žarkov do takrat ker jih boste zvečer zihr potrebovali
Edi
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

Human beings are creatures
of awareness
Earth
Reply #94 - 13.09.2002 at 11:46:04

Hja, kaj pa če nimamo prevoza in sploh ne vemo, kje je to? Cry
Sej , očitno je v Pržan-u.
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #95 - 13.09.2002 at 12:27:55

ob 20.10 bom v Tivoliju...., zaviješ s Celovške notr, nato takoj levo ene 30 m.
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #96 - 13.09.2002 at 14:13:17

Pegasos wrote on 13.09.2002 at 11:46:04:
Hja, kaj pa če nimamo prevoza in sploh ne vemo, kje je to? Cry
Sej , očitno je v Pržan-u.

Ce ne drgac se pa vsedi na mestni avtobus No. 7 za smer Przan in se pelji do koncne postaje. Ko stopis dol z busa mas Przancka direkt naravnost. Simpl.  Grin
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #97 - 14.09.2002 at 14:21:06

Si, si.
Men je žal, ker se nisem mogla udeležit srečanja. Sicer pa ni konec sveta, drugič.
Upam, da ste se vrhunsko meli in da niste popadali dol od ouverdoza trave ali vina. Roll Eyes
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #98 - 14.09.2002 at 20:46:51

Pegasos wrote on 14.09.2002 at 14:21:06:
Upam, da ste se vrhunsko meli in da niste popadali dol od ouverdoza trave ali vina. Roll Eyes

vrhunsko smo se imeli, sam, če te skrbi, da je to ena družba v stilu kao "žurerjev", ki gre vsak petek ven in do konca...  ti moram rečt, da smo to prerasli ene par let nazaj...  Wink

vsaj jaz in da raje popadam dol od kakšne dobre ideja al pa od dobre zabave, da se moram kar objet s kom k uletijo take asociacije, da se pol še tri dni smejim k po svetu hodim....  Grin

to je to, kar men sede...

aja cleo smo spoznal je full faca, sam za intermeco... 8)

o pa jd je bil tam, pa mi je hudo, me je res potrl k je odšel "novim dogodkom naproti" k sem se zbližal z njim ...  sam vem včasih mora človek it naprej!!!
sej je blo včasih mal tko brat to kar je pisu, k ni blo to kar on res je... sam k ga vidiš in veš in se povežeš, pol pol..., k gre en dobr človek, pol ostane spomin, ki te bodri v težkih trenutkih in k pomisliš je ne glede na razdaljo on tu...
jd če to bereš, ti bom reku sam eno stvar POGREŠAM TE!
Back to top

IP Logged

Miska
5

Reply #99 - 15.09.2002 at 12:42:55

Pegaz, se moram tudi jaz pridružiti A.-ju in ti povedati, da so zabave take vrste, kakršne omenjaš ti, daleč od zabave, kakršno imamo in si jo privoščimo v Pržančku mi.

In če povem zase, so meni ta srečanja všeč zato, ker je to druženje na tistem nivoju, kakršen je všeč meni. Kar pomeni izmenjavanje mnenj, idej, debate o podobnih temah, o kakršnih se pogovarjamo tudi tule na forumu, pa vmes kakšna debata na temo društva, pozitivk in vseh ostalih projektov, ki tečejo v okviru društva Sonce. Pa seveda veliko sproščenega smeha.

In je daleč to od tiste predstave o travi in vinu, kakršno omenjaš. In seveda -  dobrodošla prihodnjič!

m.
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #100 - 16.09.2002 at 10:17:07

Sem še jest, ki vedno ta vabila, zdej k JD, more bolj omare nost Smiley, na vrst da kej napišem.

Smo se v petek kar fletno mel, še posebej ker ni blo unih težakov iz NATO baze, ki občasno pridejo naokrog mal pogledat. Je bilo pa tudi veliko drugih gostov, in se mi zdi da jih je iz tedna v teden več. Tako da bomo morali kmalu šefetu rečt za kak popust, ker smo v Pržančka unesl tok fajn energije, da se folk lima nanj, kot muhe na marmelado.

No tudi tokrat smo imeli obiskec, dveh novih obiskovalk. Devi sicer že poznamo, je pa bila prvič tle in zdej jo bo najbrž večkrat prineslo, sploh zato, ker ji ne bo potrebno v tivoli. Z njo pa je prišla še CLEO, ki je tud ena topla, prijetna  dušica.

U glavnom, report bom zaključu s tem, da ko sva se z gapom, usedla u avto, da se odpeleva domu, sva oba istočasno rekla:"Uf, a že dve je ura." In oba sva mislilia, da je ene polnoč.

Je pa še to za pripomnit, da smo se odločli, da teli petki kar ostanejo tko kt so. Sej enkrat en pride, drugič drug in tist ki se navad, mu sploh ni treba vsakič o tem razmišljat.

Torej zaenkrat še vedno petek v Pržančku, zbor je navadno ob 20, in potem do 02.

Hvala vsem, ki ste prejšnji petek delili trenutke z menoj.

Edi-son
Back to top

IP Logged

cleo
3

življenje je čudovito

Ljubljana
Reply #101 - 16.09.2002 at 10:40:59

Evo, še jest se javlam, da se zahvalim in pohvalim celotno petkovo družbico.... Miški hvala za dodaten in poglobljen pogovor (v živo je vedno najbolje), Ediju in gapeju za potrplenje (mati modrosti, ali kako že gre) v Tivoliju in vsem ostalim za topel sprejem....
...Bilo je bolje, kot sem si predstavljala... Smiley
Back to top

IP Logged

Hana
1
*

Vrzi današnji kamen, pozabi
in spi.....
Ljubljana
Reply #102 - 16.09.2002 at 11:03:31

Me veseli, da ste se imeli fajn, o tem tako ni bilo dvoma. A. kam je pa JD šel? Jaz sem ga rada prebirala. Pozdrav vsem!
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #103 - 16.09.2002 at 13:58:50

Hojla Pržančki!

Sorry, če se je mal tko slišal, ampak sem zlo vesela, da ste se mel še bolj fajn. Jst sicer nikamor ne hodim, ker mam poln K.. ravno tega, popadat dol od trave in vina.
Itak sedaj vem, kje je to in se naslednjič prikonektam.

V petek! Grin

P.S. Gape, dej prosim povej, kako lahko jst zamenam to geslo.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
off topic - Re: Drinkec v Przancku....
Reply #104 - 16.09.2002 at 14:22:42

katero geslo?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11