Angel
5

The Voice of an Angel
Kranj
[color=Blue][/color]Sej ti bo odpisal...Zanimivo DolpHin... Imaš neko sposobnost, ki žal ni dana vsem. Hoja v snu...saj luna nima tukaj nobene veze. Dano ti je nekaj, kar mnogim ni. Škoda, da nimamo tudi pri nas klinik za motnje spanja. Gledala sem neko oddajo po televiziji, kaj vse ljudje v spanju ne počno. Resnično. Posneli so jih s kamero. Nekateri se lišpajo, umivajo, nekateri so sposobno izprazniti hladilnik, drugi pišejo pesmi, tretji pa...hodijo. Gredo ven, malo na sprehod...zjutraj o vsem tem pa ne vedo nič, le smeje se svojim posnetkom. V snu ločimo več faz. Od prvotne, ko smo sposobni svoja čutila skrčit na minimum, pa vendar nas lahko zbude...do globokega spanca ali sna, ko podzavest deluje nad zavestjo. O tem obstoji kar nekaj knjig, znanstvenih razlag. Celo zdravljenj. Ne vem, mislim, da zdraviti neko sposobnost, ki jo človek ima, nam tujo in nejasno...ni potrebno. Imaš dar. Poseben. Kaj ti pomeni slikica k niku? Delfin predstavlja v grški mitologiji srečo. Mogoče je hoja v snu tvoja sreča...kdo bi vedel? Prizemljiti te pa ni treba. Potem boš postal čisto povprečen. Ostani to, kar si. Jaz v spanju govorim. Moteče je. Povem vse. Zanimivo kajne? Hči je ista. Smeji se v spanju, govori, včasih joče. Nekaj posebnega je. Meni so všeč posebnosti. lp Angel
|