Spet feler v organizaciji.
Namest, da bi se zenske lepo zmenle in bi dale ene prat perilo in cvekale z unimi, ko so cakale na vrsto in pol vloge zamenjale, so se rajz zatekle na star preizkusen nacin cvekanja...
Kako bi temu reku?
Pa garaj kot vol, ce se ne znas zorganizirat, da nekdo drug (pralni stroj) dela namest tebe.
A sem lahko mal zloben in nesramen? Sej to ne mislim resno, sam mal nagajam, da ne bo kera mislila, da hocem komu kej hudga.
Poglejte desce. Cez stoletja so se zorganizirali tko, da vsa gospodinjska dela opravlajo zenske - s pralnimi, pomivalnimi, sesalnimi, likalnimi itd stroji al pa brez in nas sploh ne briga kako in kaj bo delo narejeno, vazno je, da je fertik...
No, priznam, da smo zadnje cajte zacel popuscat in se tud sami lotimo marsikaj... moj kolega, ko je zabredel v vode gospodinjsta svoj macoizem brani tako, da itak more sam narest, ce hoce, da je dobr narejen, ker je "baba" nesposobna.
Se preklet dobr je sposobna, da je pokazala tipu, kako ona to "ne zna" narest... pa nej dec trpi in vse dela, ce je perfekcjonist.
A sem spet koga uzalu?