no ni kaj moram odgovort

Tkole bom reku, me veseli da si eden tistih ki trenira tisto pravo borbo in ne kak jazz balet. In ce treniraš box, pa low kick pa rokoborbo po 4 leta ok pol ti priznam da neki morš znat, sam to nikakor ni dvanajst let, ker lahko se vedno treniraš vse tri tehnike hkrati se pravi je to zgolj in samo 4 leta oz. maksimalno 6 let.
Kar se pa tiče tekmovanj ti pa lahko povem da ne morš reč da nej gremo tekmovat v boxu, al pa kick boxu, ker to nismo mi, mi treniramo vse distance kar pomeni da ce bi že tekmovali potem bi tekmovali v Vale Tudu, ali pa MMA al pa UCF,...
Aja pa še tole kar se tiče komercializacije naj ti pa povem to da je prej kak karete al pa tae kwon do komecialna stvar in ne naš Vale Tudo!
Aja kar se pa tiče tekmovanja je pa tkole, mislim da se pripravlja v Novembru eno tekmovanje v BJJ, mislim da bi te bli zelo veseli ce bi se oglasil, pa da vidmo ce so res tko slabi kot ti praviš.
Tole bi ti rad še povedal, ne me narobe razumet nočem ti povedat da si slab, sploh ne ker če tolk časa že treniraš pol nikakor ne moreš bit slab, sam ne moreš pa govort da so eni slabi k jih sploh ne poznaš. Verjetno se sploh ne zavedaš da Vale Tudo v sloveniji ni obstajal do izpred 2 let. Vsak začetek je pa težak in mislim da se tega dobro zavedaš. Ni pa res da smo se čez noč obrnili iz WT na Vale Tudo, tko je sam zgledal, v ozadju so pa potovanja v Ameriko na tečaje in treninge, sam tega pač večina ne ve.
LP, pa dobr trenirite še naprej