NAJPREJ LEPO POZDRAVLJEN IN .....VESEL SEM ZA VSAJ EN PRIHOD NA TA TOPIC.........
evo zdej pa takoj napad nate

)))))))
ej miki.........

)))))))))
ne ni štos u temu nabijanju.........reakcije pod adrenalinom ..........to nam sede.........v tem udobnem svetu tega ne najdes več.......me pa zanima kako bi govoril o sumu in tai-chui-ju če bi se znašel v kakšni realni situaciji ......kjer je vsako filozofiranje narobe razumljeno

)))))
a veš kako je pred celo dvorano odpredavat neki kar je zlo nesprejemljivo in kakšno tremo in odgovornost čutiš pred tem ....... zdej pa udar mnogokratnik 3 x ali več in začutu boš kaj se nam dogaja pred tekmami .........
gre za raziskavo samega sebe in svojih strahov v prvi vrsti.......tega ti ne boš naredil v 10 nletih s svojim čajček -čijem...........tut če boš 10 sabelj držal naenkrat v roki.......

))))) ampak nič zato ......ti že to ne sede.........poglej borilna veščina v prvi vrsti rešuje človeka od paralizirajočega strahu pod adrenalinom in ga uči da v takih primerih zadrži prisebnost in se ne .......oprosti izrazu ......pokaka.............zdaj pa če si tako prijazen mi še naštej različne borilne veščine ......ki te učijo kaj takega.............
seveda gre za realen odnos do realne obrambe in ne samo kvazi pripravo ki tempira duha v smeri fanatičnosti ki proba nadomestiti tehnično in reakcijsko znanje
seveda pa je kick-boxing popolnoma evropejski ali bolje ameriški ......ampak po koreninah .........stara grčija .......prve olimpijske igre........700 p.n.š........starejše od vsega poznanega in naplozanega o tai-chiju in kungfuju ter bodhidarmi ter karateju itd.........
zakaj vedno bežimo od svojih korenin? kaj pa vem verjetno zato ker to tudi sam delam ........videl sem že marsikateri del zemeljske oble .......ampak ko me nekdo vpraša za kakšno SLO znamenitost mu z butasto mrmrajočim glasom odvrnem ne vem .......in začnem pripovedovati kako lepo je bilo po svetu..........in na žalost isto počneš tudi ti........
morda pa korenine niso nekaj slabega???????
plp
brus-li