Alojz in Sandib wrote on 28.07.2011 at 12:57:21:Ideje imaš.Problem je energija,ki bo spreminjala frekvence in izpostavljala željene. Atomska energija se pridobiva z obstreljevanjem večjih atomskih jeder .
T.i. težka voda je že na robu plazme.Morska ji je pa podobna. Voda je akumulirana vrednost mase-energije .Če hočeš karkoli početi z vodo jo moraš zlivati z realizirano vrednostjo mase energije. Vodni olini so para ,ki je še vedno samo agregatno stanje vode. Tako,da zadeve niso ravno enostavne nimaš dovolj močne EM sile,ki bi bila potrebna za tvoje ideje. To kar ti govoriš bi omogočal EM samodelujoč oscilator. Ta bi hiše mostove zrušil v delčku sekunde. V Zadeve se je potrebno bolj
poglobiti.Ideje in ideologije ne rešujejo sveta! Ga samo pogubljajo!

Uživaj in imej se rad!
Sandib. Res en razumem kaj mi govoris.
Povem t to kar sei ti reku je dejstvo.
Tole znajo mastrianrediti. ene deset ljudi zna ker je od enga dobilo pod psrisegoin papriji.
Poglej, model ima vezje katerega ti lohak celo pokazem in celico in sopa noter samo jaz ne vem kaj sopa. Hec je v tem da priblizno tece 1,5 volta na plato v celici in ful mal toka tkao da zadeva stoji in potegne vec vodika in plina ven iz vode kot ce bi uporabil nomlane enacbe zsa elektrolizo
TO JE ze stojeno.
Mislim.
Ce mas kaj casa lohka kako recmeo pa vrzemo skupi sam ce mas pa visje znanej pa ok dajmo to urediti.
Ne bi jaz tezke vode proizvajal k bi em azrpl pa tudi ne msilim sopat ne vme cesa.
H
Oscilator je pomoje kot re razumem nekaj kar oscilira oziroma to so inpulzi z katerimi lahko frekvence menjas.
Te narpave obstajajo da jih kupis. Mislim, signal je eden potem ap mas modulacijo po fkrenvecah kot sem razumel.
pac pravim treha se je dol usest in narediti.
Preden pa bi se to lotil pa bi rad z navadno elektrolizo nareidl pokus. Ce z navadno elektrolizo res lahko zags kar koli hoces potem tece stvar in je glej tece no sam naprej bi mogel z navadno elektrolizo da ne bomo dalli zannosti pol pa ne bo dallao ce em razuems...
Ti kako ap produciras ione. mislim kaj niso ionski topovi oziroma ione bilahko dobil tkao da cepis aj in dobis ven ione resno ioni so negativno nabiti delci v atomu kot se spomnim al kako ze oziroma elektron nimaenga ion ap askoci k ionu pol pa s evs emenaj in se vse remika
kovalnetne vezi pa nekovalente vezi itd.
Pač stvar je taka.
Dejva najprej en test narediti z elektrolizo vode. Ce rata zgat kamen z navadno elektrolizopolse bi pa z uno jebal.
Ceprov mi je ideja da prasam duhov eboljv sec k s emi en da jebat desetelt da bom to poguntal.
Ti kaj ves o paslticnih vlaknih ki so cenejsa varijanta steklenih vlaken.
lp.