Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 19454 times)
Miro
Ex Member

Re: Kreganje
Reply #30 - 03.08.2002 at 11:12:15

Quote:
Miro, sklepam, da se ti ne uvrscas ne med prve ne med druge. Kaj si potem ti? Neosebek?

Ne, ampak ne kregam se sam s sabo.

Quote:
Evo, se modrost. Najboljse zdravilo, ko vidis, da se hoce nekdo kregati s tabo je, da se mu posteno narezis direkt v obraz. Face to face. Sicer resno tvegas, da te bo na gobec, ampak mogoce te pa ne bo...

Pa ce te, das svoj ego na preizkusnjo in nastavis se drugo lice, hehehe.

A hočeš probat??
Back to top

IP Logged

Jst
Guest

Reply #31 - 04.08.2002 at 20:57:17

Hi Miro,

Ne, nocem se kregati s tabo. Raje kaksno besedo s tabo vrzem na mizo. Samo tisti izraz "osebki in polosebki" se mi zdi dost posrecen.

Drgac pa tisto, ko pravis, da se ne kregas s samim sabo...
Hm, zanimiva ideja za nadaljevanje debate o kreganju.

Po mojem mnenju se mnogo ljudi krega s samim sabo. Nek notranji dialog... Mogoce je to se vecji problem za dolocene ljudi, kot kreganje s ostalimi.

Lp
Back to top

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #32 - 05.08.2002 at 10:10:26

Se strinjam, Jst. Kreganje je vedno s samim seboj. S predstavami. Svojimi in še enkrat svojimi, za katere mislimo, da so od drugega prepričanja. Četudi se kregamo z določeno osebo, se ne kregamo z njo, ampak le z predstavo o njej. Našo predstavo.
Back to top

IP Logged

Oldio
5

I love YaBB 1G - SP1!

Kranj
Reply #33 - 05.08.2002 at 11:15:38

Ko naletim na "fašista", ki bi nas svobodomiselne omejeval s kako 2000 let staro ideologijo, prepovedmi splava, evtanazije ipd, se mi film odtrga. Te ljudi je pač treba zatolčt, ker se imajo od Boga dane zato da preostale spravijo na "pravo pot".
Če so miroljubni se pa nimamo kaj kregat, včasih jih je prav zabavno brat, pa še naučiš se razumevati ta ljubi svet.
Back to top

Sreče ne more dati človeku ne država, ne partija, ne religija, samo ljudje imamo to moč.

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #34 - 05.08.2002 at 11:26:14

Če si svobodomiseln, Oldi, zakaj te potem vzdignejo drugih ljudi misli in prepričanja, ki se razlikujejo od tvojih? Po mojem strah. Zate so fašisti, ampak ali ni le to izraz njihove svobode misli? A te lahko kdo sploh omejuje v svobodomiselnosti? Samo sam sebe.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3