Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 19447 times)
Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Kreganje
17.04.2002 at 11:46:38

Ne vem kako to, ampak zadnje čase se mi zdi, da se na forumu, kar precej kregamo. ???

Odločila sem se, da ne bom sploh komentirala debat, kjer namesto pogovora poteka zopet neko siljenje mnenja in kdo ima edini prav. Prav ima VSAK ZASE tako ali tako, dokler ne spozna druge resnice. zATO SE MI ZDI POPOLNOMA NESMISELNO TAKEMU SPLOH RAZLAGATI, ZAKAJ JAZ MISLIM, DA JE TAKO, ker tako nima smisla dokler nekdo res sam v sebi tega ne spozna. Zaradi mene naj bo 1000 angelov, le zmenijo se naj kdo bo 1, kdo 2, itd. Pa, da ne bo mislil, da se samo angeli kregajo...

Torej jaz ne mislim več prilivati goriva na ogenj teh, ki določenih stvari ne morejo razumeti, predvsem tega, da je potrebno stvari najprej v sebi spreminjati in ne spreminjati drugih.

OPEN UP YOUR MIND! Smiley Kiss Smiley

Govorila sem, HAWK! Kiss Kiss Kiss Kiss
Back to top
« Last Edit: 17.04.2002 at 15:14:23 by Petra. »  

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

samonekdo
Guest

Re: Kreganje
Reply #1 - 17.04.2002 at 13:49:53

He, Angel (samo Angel), izgleda da bi bilo bolje, ko bi bila nekdo drug. Ne razumi me narobe, ampak res se kake stvari kar prilepijo nate.
Smola.
Back to top

IP Logged

winstrol
2
**

I'll be back!

Reply #2 - 17.04.2002 at 14:08:13

Kdo se je prvi registriral!? Angry
Back to top

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #3 - 17.04.2002 at 14:27:59

Zanimivo, da nekateri ljudje, kamorkoli pridejo, zanetijo prepir. Pa še verjamejo, da od njih to ni odvisno.
Vem, da bo ta moj post razburil določene osebe, pa vendar želim povedati, da to pač ni slučaj. Lahko menjaš forum, lahko menjaš nick, lahko greš živeti v drugo mest, lahko menjaš partnerja, pa vendar, če se ne naučiš tega, kar bi se moral v prejšnji izkušnji, se ti bo ta ponavljala, dokler...
Bye.
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #4 - 17.04.2002 at 15:01:54

sej bo no ... še vsazga smo sprejel, pa bomo tud to zdržal ... kreganje = argument = ?
iz slo v eng, pa nazaj v slo?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

winstrol
2
**

I'll be back!

Reply #5 - 17.04.2002 at 15:29:05

Amstel si lahko malo bolj konkreten al se bojiš da bi bil preveč direkten  Undecided Roll Eyes
Back to top

IP Logged

MIKE
5

Sonce    :)
Ljubljana
Reply #6 - 17.04.2002 at 15:40:29

Tudi Kreganje je del človeške duše. Tko je. Na poti k ljubezni, vse prevečkrat naletimo na cmokce, ki jih naš ego ne prebavi in rezultat je kreg (prepir), če to tako imenujemo. Dobro da ga imamo, in da ga lahko prepoznamo. Ta nas opozarja, da smo še na poti sprejemanja drug drugega. Za zgled nam je lahko včerajšnji prispevek po RTV SLO gospoda Marka Pogačnika.

Povedal je svoje, lepo, mirno to kar misli, brez kakršnih koli obsojanj, metanj polen, kdor je dobro prisluhnil, je lahko opazil, da ga nič ne moti, nič, sprejel je življenje, okolje tako kot je in deluje.

Tko da dragi moji. Predvsem razmislek in velik ljubezni.

lp
MIKE
Back to top

Zdaj.....zdaj.....zdaj.....in spet zdaj.
heronero  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7 - 17.04.2002 at 16:01:23

Quote:
ampak zadnje čase se mi zdi, da se na forumu, kar precej kregamo.  

Kdo pa se krega ? Grin

Meni je pa to vedno zanimivo opazovati in me večkrat tudi spravlja v smeh Smiley,kako se nekateri na vse pretege trudijo ohranjati nek vzorec razmišljanja.
Zanimivo je to,kako neprenehoma pišemo o tem,da bi se radi ozavestili,da bi postali bolj modri....po drugi strani pa se še naprej omejujemo in želimo razmišljati tako,kot smo do sedaj.
V čem je vic kreganja ? Smiley
Vemo,da pri drugih ne maramo tistega,česar pri sebi ne maramo in namesto,da bi bili hvaležni tistemu,ki nam kao "gre na živce" ,da bi se vprašali, zakaj ? in se tako osvobodili blokad,se raje zaščitimo,zapremo in tako še naprej ohranjamo v sebi tisto,kar nas že itak dela nesrečne.
Brezveze je kriviti le enega,ali vzrok za svoje nezadovoljstvo iskati drugje,saj za kreganje vedno morata biti najmanj dva in to takšna,ki eden drugemu projicirata svoje nezadovoljstvo.

Če se v meni pojavi odpor do nečesa,se vprašam kdo v meni je tisti,ki tega noče sprejeti in ko to ozavestim,se samo smejim in si rečem : uf,kakšen norec sem bil Grin Grin

Res ni boljšega,kot se smejati svoji omejenosti Grin

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #8 - 17.04.2002 at 16:03:00

Quote:
Amstel si lahko malo bolj konkreten al se bojiš da bi bil preveč direkten    

Winstrol !

Amstel je ženska Grin

Wink
Back to top

IP Logged

winstrol
2
**

I'll be back!

Reply #9 - 17.04.2002 at 17:19:59

comp hvala Wink Prokleta pijača!
Back to top

IP Logged

N.
4

Reply #10 - 17.04.2002 at 21:04:02

Prokleta pijača... hm, nekam znano mi zveni...
Hej, Winstrol, da tudi ti ne pišeš po drugih forumih?...
Back to top

IP Logged

winstrol
2
**

I'll be back!

Reply #11 - 17.04.2002 at 22:47:01

Sem pisal bolje rečeno... Wink
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #12 - 18.04.2002 at 00:00:31

in kako ti je všeč tukaj winstrol?
boš zdržu?
sej nismo tolk grozni a?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #13 - 18.04.2002 at 11:03:55

[color=Blue][/color]Dokler lahko povem svoje mnenje, sem jaz jaz in nihče drug. Ko pa Vam pri tem opišem še moja čustva in kaj ob tem čutim, pa sem različna od drugih. In pri tem tvegam. Bom sprejeta ali ne? Načeloma pišem samo takrat, ko si to želim in ko me osrečuje. Mi lahko poveste koga pa prepir osrečuje? Mene definitivno ne, pa saj se ne morem prepirat sama s seboj. Za prepir sta vedno potebna dva. Imam prav? Na koncu pa izgubi smisel še pisanje in potem ne pišem več...mene drugi forumi ne zanimajo niti malo več, saj je prav hecno, da so eni skopirali moje poste na drug forum...očitno se oni žele kregat. In kaj boste rekli na to...odkrito povedano se mi zdi smešno...otročje in podlo tako početje. Preveč časa ali pa resnično nagajanje nekomu...Kdo bi vedel?  Meni je vseeno, popolnoma, še prizadeti me ne more več...nič več!
Lep dan vsem skupaj!
Podpis pa ostaja isti, pa če koga moti ali ne.
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Magla
adm

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

SLO
Reply #14 - 18.04.2002 at 12:29:28

Jest sem pa mislu, da bomo kle še kreganje uklučil v enost... in sem se veselil kreganja....

globoko razočaran...grem brat nekaj drugega... Cry

Al pa da bi vsaj kle mel une lepe izraze "j*** ** " in tekmovanje v kletvicah...

Men je kreg dbest...to znam  Grin in kar znam je dbest...

Angry vs. Kiss

Back to top

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten

IP Logged

Pages: 1 2 3