Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 19451 times)
LittleStar
Ex Member

Re: Kreganje
Reply #15 - 18.04.2002 at 12:42:57

Če hočeš se lahko z mano skregaš, Magla Grin. Ne se preveč obtoževat, če se vam krega. Letos nam rula Mars - saj vemo, planet strasti, boja, borbe, prepirov, vojn, zato blame it on the Mars Smiley. Če se kregamo, počnimo to tako kot se spodobi Wink, torej z vsem srcem.
Love&Light
S.
Back to top

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #16 - 18.04.2002 at 14:02:24

Grin Saj res... Mars. Ah, jaz pa se sekiram, kaj za hudiča se dogaja. Pa še en stelij je na nebu sedaj, a ne? Kaj pa Pluton? A ni bil retrograden...?
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #17 - 18.04.2002 at 14:12:23

Mars je drugače planet kreativnosti.

Kako leto bo to-odločitev vsakega posameznika! Smiley
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #18 - 19.04.2002 at 10:34:27

[color=Blue][/color]Kreganje? No recimo...jaz se ne maram...svoje mneje napišem, če ima pa kdo drugačno, je to samo izmenjava mnej, ne pa kreganje...saj dialog ni to, da bi bilo potem enega manj in enega več...oba lahko samo dobita. Čustva sreče se podvojijo, nesreča pa postane manjša...zakaj potem prepir? Ni to znak primitivizma? Ja, ne rečem saj sem včasih tudi huda, da bi komu kar glavo odtrgala, pa mu jo ne...kaj bom pa imela od tega? Nič...in po prepiru nikoli ni več tako, kot je bilo na začetku...pa vsak kreg je hujši od prvega...potem pa si na stopnji, ko bi res glave sekal...Je brez veze...mam prav? To, da pa eni prav vživajo v kreganju in prepih, je pa že druga zgodba...
Lep dan vseeno vsem skupaj!
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #19 - 19.04.2002 at 10:36:13

[color=Blue][/color] Grinprepih=prepirih Tongue
Back to top

Angel*

IP Logged

MIKE
5

Sonce    :)
Ljubljana
Reply #20 - 19.04.2002 at 17:54:46

Shocked

kreganje = nilski konj

Shocked
Back to top

Zdaj.....zdaj.....zdaj.....in spet zdaj.
heronero  
IP Logged

beno
Guest

Reply #21 - 20.04.2002 at 10:31:36

kreganje je
meni OK. ko te nekaj zgnjavi se pač razjeziš. maš možnost, da se ne, potem odpusti. če pa se odločiš za naredi to kot se spodobi. urnebesno. odkar ne žrem dreka in se včasih konkretno razp....  se kregam dosti manj s sabo in posledično z drugimi. pa še zamere ni ker jeza vse skuri (če jo izraziš). ponavadi so drug dan odnosi normalni. lahko pa jezo za-jeziš pa bo tak sama nekaj ftrgala, ker energija mora tečt.
sori ker skozi gnjavim z nauki, če pa je taaak fajn
mam vas lat :  Kiss  Wink
Back to top

IP Logged

N.
4

Reply #22 - 20.04.2002 at 14:44:57

Za mene je pa več stopenj kreganja.
Je kreganje - ko nekoga ne maraš in ga živega ne moreš.
Je kreganje - ko nimaš proti nekomu ničesar, pa vseeno nista na isti valovni dolžini.
Je kreganje - ko se kregaš z nekom, ki se drugače dobro razumeš in si posledično žalosten zaradi tega.
In je kreganje (ali pa si to besedo več ne zasluži) - ko se kregaš z nasmehom na ustnicah.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #23 - 20.04.2002 at 16:01:17

Quote:
In je kreganje (ali pa si to besedo več ne zasluži) - ko se kregaš z nasmehom na ustnicah.

Mislim,da je to potem bolj kot neka izmenjava mnenj,kot pa kreganje. Wink

Sicer pa od kreganja itak ni nobene koristi,razen te,da se malo "izprazniš" in svoja potlačena čustva "zmečeš" na nekoga. Smiley
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #24 - 24.04.2002 at 16:57:30

[color=Blue][/color] GrinJa, ja...nobene koristi res ni od kreganja, čeprav poznam ljudi, ki v tem na moč uživajo. Kdo bi vedel zakaj? Pa so...eni. Potem ne vem ravno točno, kakšni užitki so to, ker so meni tuji in skregani z mojo logiko. Je pa zagotovo podobno kakor tisto, če nekoga namerno mučimo ali uničujemo.  Roll Eyes...saj pravim, tuje mi je...V vsakem prepiru je potem nekoga manj...pa nekoga več...na koncu pa se una dva lahko zaradi mene še stepeta...mogoče pa jima to pomaga, da spoznata svoje zmote? Kdo bi vedel?
Lep dan vam želim in čim manj prepirov, takih ali drugačnih! Ja kje je pa ljubezen ostala?
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #25 - 27.04.2002 at 00:07:11

winstrol wrote on 17.04.2002 at 22:47:01:
Sem pisal bolje rečeno... Wink

Serbus mali. Kak si kaj? A tule se skrivaš? Pa sem te ujel,ha.  Bodi mi v redu. LP harry Cheesy
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #26 - 27.04.2002 at 00:10:03

Pozdravljena Angel.
Evo me, pa sem tu.  8) Boma pa tule rekli kakšno pametno, če drugje nočeš več. LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

DolpHiN
3

A wet kiss to you 2 :)

Slovenija, maribor
Reply #27 - 02.08.2002 at 18:02:29

huh ? sedaj že prepiranje ? Smiley

sem mislil da so tile pogovori le neobvezna izmenjava mnenj in prebiranje alternativnih razmišljanj... kr odklopil se bom od sile Smiley))
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #28 - 02.08.2002 at 18:33:27

Evo, jest sm se tuki že velik kregu...

S se z Maglo kregu, evotigana, pa je postal sončev blagajnik, funkcionar, pa sem se tako usral da mu zdaj tukaj na tem mestu ponujam pipo miru...

Magla, kva pravš, a skleneva mir a se bova še naprej kregala. Dej, bod dobr, ti bom enkrat samo zate ogenj zakuru da boš lohk cel dan po njem skaku Wink
-----

Sem se pa kregal tudi z drugimi osebki in polosebki na tem forumu. Njim odpuščam, kaj pa čem z njimi, niso funkcionarji kot Magla  Grin  Grin  Grin

Bom pa še naprej pisal stvari, ki jim (vam) grejo na jetra, obljubim. Če jih bodo (boste) jemali osebno, pa ni moj problem.

To debato je začela Kali, ta pa je strašna boginja v indijski mitologiji... simbolika?
Back to top

IP Logged

Jst
Guest

Reply #29 - 02.08.2002 at 23:46:28

Hi,

Miro said:
Sem se pa kregal tudi z drugimi osebki in polosebki na tem forumu.

Hahaha, ta mi je dobra za crknt.

Miro, sklepam, da se ti ne uvrscas ne med prve ne med druge. Kaj si potem ti? Neosebek? Smiley)))

Govorili naj bi o kreganju jaz pa se smejim...
Cool.

Lahko noc

P.S.:
Evo, se modrost. Najboljse zdravilo, ko vidis, da se hoce nekdo kregati s tabo je, da se mu posteno narezis direkt v obraz. Face to face. Sicer resno tvegas, da te bo na gobec, ampak mogoce te pa ne bo...

Pa ce te, das svoj ego na preizkusnjo in nastavis se drugo lice, hehehe.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3