Vesela sem vasega odziva

Bom poskusila opisati te spomine za nazaj, vendar jih je bolj malo. Spomnem se npr. da sem rekla mami, ko so mi zacele rasti prsi, da tega nocem, ker bom imela grozno velike(kako motila sem se

in ne, da si zelim imeti bog ve kako obilne, zelim si le, da bi bile ). To je bilo preden sem dobila menstruacijo, spomnim se tudi, da sem se veckrat gledala in da mi je bilo hudo, ker nisem bila telesno to kar sem bila prej. Do menstruacije nisem imela nikdar odpora, tudi ko sem jo dobila, mi je mama tako lepo vse razložila, zdela se mi je nekaj povsem normalnega, zenskega. Potem pa je cez nekaj casa nehala prihajati, kar pa je drugace povsem normalno, je spet prisla, naenkrat pa je nilo kar celo leto. Se opravicujem, ker nisem bila dovolj natacna, zdaj imam menstracuji, ampak samo zaradi tablet, ki jih jemljem, ki vzpodbudijo cikel. Brez njih pa je seveda nimam. Glede seksa lahko recem samo to, da sem izgubila nedzolznost se precudovitim fantom, ki mi je seks predstavil v izjemni luci, tudi s sedanjim fantom (2.spolni partner) se imam cudovito, rada imam seks neizmerno, pa ne samo zaradi telesnega uzitka...ne morem pa se kazati, ce je prizgana luc, sramujem se teh mojih prsi, ki so taksne kot da ne bi obstajale, groza me je...zalostna sem premnogokrat zaradi tega...
Res ne razumem, zakaj se je vse tako ustavilo, lazje bi mi bilo, ce bi vsaj razumela, vedela za vzrok, cetudi ne bi mogla nicesar spremeniti...
Ana, tudi sama sem brala o tej zenski-deklici, misli in odlocitve imajo neizmerljivo moc. Hvala za lepe zelje, mi pomenijo veliko.
Gape, torej mislis naj poskusim s kaksnim energetikom? To storim rade volje, edini problem je, da ne vem kam se naj pri tem zatecem oziroma h komu. Lahko kako pomagas prosim?
Hvala vam, polepsali ste mi dan, tako nenavajena sem pomoci...
Naj vam dan prinese kaj najlepsega,
Alina