MIKE
5

Sonce :)
Ljubljana
Evo zdej pa tkole. Ker vemo da mamo vsi gužvo svoje take ali drugačne obveznosti, se čutim odgovornega tole zmedo tuki razjasnit.
Sem dal vabilo za srečanje – drži.
Drži tudi to, da se vedno potem malo pregovarjamo kam, kdaj, kako. Seveda to je demokratična pot.
Fino fajn. Nikoli pa se seveda ne da ustrežt vsem in vsakomur.
Zato je tuki tale thread, kjer se dogovarjamo, DOGOVARJAMO.
Torej Marjana lepo, da si povedala, da si se ti že zmenla, splanirala in povabila prijateljico iz Krškega. To mi je všeč, da odreagiraš.
Jest kot organizator, oziroma oseba, ki je obesu vabilo gor, to spoštujem in enako se pričakuje od vsakega, da napiše svoje mnenje. Pa jih zlistajmo!!! Tiste ki se tičejo dogovarjanja: 1. jest dam obvestilo 13.Marca, vabilo z datumom in povabilom, da daste predloge in sprejeto Novo mesto 6.april.2002 ob 12.
2. herby (13.mar., 14.mar, 20.mar)– svaka čast - se aktivira in poroča iz svojega konca, torej pozna okraj, zadeve in ni panike
3. gape, A, Suzi13 potrdijo udeležbo
4. Marjana 20-mar. predlaga zgodnejšo uro 12.oo – sprejeto
5. herby 30.mar – spet odlično poroča o stanju, predlaga kraj srečanja NOVI TRG
6. jest, A., gape, vida – debatiramo o tem da glede da je samo herby iz NM in da bi morali se mi še dobit za statut in časopisne zadeve razmišljamo, da bi bli kar v LJ in gape 3.aprila ob 4:44 to napiše na forum
7. Kali, se tudi izjasni, da bi v Lj mogoče prišla ----------------------------------- Torej dejmo lepo povedat svoje mnenje, da bo odločitev lažja nam ostane tole:
1. Se lepo dobimo po prvotnem dogovoru v NM ob 12, zadeve srečanja, simple prevzameta gape in A. Za vse ki želijo it iz MB konca, naj se obrnejo na Marjano, je že lepo ponudla zgoraj prostor v avtu in pridete lepo ob 12, tja kot je predlagal Herby. Za LJ smer, se lepo spet dobimo na Kongresnem trgu ob 10:50 uri, avte itak ima večina nas in se tam lepo zmenimo kdo pelje, kdo ne. Kdor je brez prevoza, lahko brez skrbi računa na prevoz. Jest bom prišel sigurno, vendar nekje okrog 17.30 ure. Drugače ne morem. Ne gre. Se opravičujem.
2. Se dobimo v LJ, kot sem že predlagal prej. ali s kakimi korekcijami
In zdej prosim vse ki mate iskrico želje, da se vidimo, lepo predloge, in napište al varianta 1 ali 2. Jest se pokoravam obema. Kakor se boste odločili tako bo! Pridem v obeh primerih. Itak sem si soboto rezerviral in mi je vseeno kje bomo.
Evo, tok jest lahko zrihtam. Če ve kdo bolje, drugače, mu z veseljem podam roko. In še enkrat, iskreno mi je žal da sem v soboto zaseden do 16.
Po 16 uri, pa ni panike, na glavo, tako ali drugače.
lp MIKE
|