gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
Q bi bilo mogoče dobro, da bi se vse to, kar se dogaja na forumu, začelo dogajati tudi v realnosti. Kjer govoriš s človekom, kjer ti oseba ne predstavlja samo besede... Q a si to že probala? večinoma rate đabe, ker človek - sogovornik, ni sposoben slišati tega kar mu hočeš/moraš povedati, kar ima za slišati. on tega noče slišati. tko da ... delamo pa vsi na tem ... vsaj jest ... ampak je treba imet mero ... k prideš do unga dela kjer moraš začet govort o reinkarnaciji ipd, se je boljš ustavt, ker to jih pa čist odbije. boljš da nehaš, predvsem zato, da pol to kar si natresu premlevajo pri sebi, čene itak pride ego vn in pošteka, da je na vrsti umiranje in je konc.
ker valjda v bifeju al pa kje kjer se pogovarjaš v realnosti, pač ni scene kot je bila na srečanju, k si uletela, v realnosti ljudje niso pripravljeni bit tiho dokler ti govoriš, niso sposobni meditacije, ego jim tumba, povej mu da ti veš, da ti boljš veš, sej je to ja tvoja izkušnja ... povej mu da to ni tko izi kt on govori. lahko ti povem eno takih: teb je lahko gape, k si študent, pa doma žviš, pa ti ni treba dajat 500 mark za najemnino vsak mesec ... teb je lahko govort da dnar ni pomemben v lajfu, da flet ni pomemben, da avto ni pomemben. čaki boš že vidu. ampka on ne vidi, da gape je v dobrih odnosih s starši, da se mu nikamor ne mudi odselt, ker mu je doma full utesnjujoče, on ne vidi da je gape namesto na denarju delu tudi na tem, da uredi odnose z okolico, predvsem bližnjo ... npr ...
Q Pri večini ljudi je zavest tista, ki omejuje... Tista, ki ti ne dovoli, da bi v polnosti doživel in živel sebe. Q zavest pač ne omejuje, omejuje podzavest, ego ... večina vidim da vas meša reči in misli da 'sem jaz, jaz ki sem', ta ego, pa nisi ...
oprosti gape ... ti je oproščeno ljubezen, brezpogojna ... je ena taka reč h kateri vsi stremimo. ženske jo v bistvu rabite za svojo izpolnitev ... je predpogoj ... medtem ko je predpogoj moškemu meditacija. jin jang varijanta. eni so bl tko eni bl tko. ljubezen je itak doma na četrtem nivoju in jo mora itak vsak kot nalogo dat čez. slej ko prej. če pre ne, pa takrat ko prideš do tja ... ljubezen do vseh in vsega ... to je po tretjem nivoju, kjer je doma razum in ego in strah ... to je pač naloga. v prejšnjih časih je bilo dovolj da si prišel do tretjega ali četrtega nivoja v določenem življenju. zdej je premalo, zato nam (mi) tudi ni cilj priti do tja ... do brezpogojne ljubezni ... ne danes nam je cilj več, mnogo več ... 100% nam je cilj. če si za cilj zastaviš 4 nivo, je to kul, ampak ostane ti še 3/7 dela za naslednjič. verjamem da ne 'čutiš' ljubezni, niti nisem še tam kjer bi izžareval ljubezen 100% do vseh. bom. nč bat. zdej sm menda nekje tm kjer mam to (pod)nalogo. za zdej je še razum car, ga morm razvit, do bom laži razumel ljudstvo. ko bo 100% bo odpadu ... ego ...
Sem odgovorila na vprašanje? ........ recimo
povezava je pa povezava ... ti jo pač lažje 'občutiš' če si v bližini, taki da se aure stikajo, jest verjamem da mi ni treba bit. imam vsak dan več dokazov, da sem povezan z drugimi, da si izmenjujemo misli ... da smo na nekem nivoju stalno povezani ... tko da ...
tko kt je herby reku; resnica je pomembna, pa če jo govoriš nekomu na 1 ali 10 m al pa tuliš v mikrofon al pa če jo tipkaš na forumu. resnica je vse kar šteje.
tko kt je baba povedu 3 dni nazaj: Človek im tri dobre kvalitete, ampak jih ne razume pravilno. 1. Govori resnico. Resnica je Bog. Govorjenje resnice je moralna pravičnost. 2. Pravičnost je govoriti sladko na lep način; to je pot pravičnega. Resnica je zelo dragocena. 3. Ne govori neresnice, čeravno je to pogodu nekomu. Nihče naj ne izgovarja neresnic, četudi se lepo slišijo. Vsak naj bi šel na pot resnice in s sladkimi besedami izpolnil svoj življenje.
Man has three good qualities, but he is not able to understand them properly. 1) Speak the Truth. Truth is God. Speaking truth is moral Dharma. 2) Dharma is speaking sweetly in a dear way; that is the Dharmic path. Truth is very dear. 3) Don't speak untruth because it is dear to someone. One should not utter untruth even if it sounds pleasant. Every man should enter the path of Truth, and with sweet words fulfil his life.
|