ana
5 p

Kranj
5 najtežjih vprašanj, ki vam jih lahko ženska postavi
1. Na kaj misliš? 2. Me ljubiš? 3. Se ti zdim debela? 4. Misliš, da je lepša od mene? 5. Kaj bi naredil, če bi umrla? Problem teh vprašanj je v tem, da lahko katerokoli od njih se razvije v neverjeten izbruh jeze s strani ženske in posledično v kreganje, kar lahko pomeni tudi konec razmerja. Primeri: 1."Na kaj misliš?" Pravilen odgovor je samoumeven: "Oprosti draga, če sem se ti zdel odsoten. Sem razmišljal o tem kako sem srečen, da imam tako inteligentno, lepo, čutno in sploh krasno žensko kot si ti."
Seveda ta izjava nima nobene logične povezave s tistim, kar ste razmišljali tisti trenutek. Verjetno ste razmišljali o eni od teh stvari: 1. košarka 2. nogomet 3. kako si debela 4. ona je lepša od tebe 5. kako bi uporabil denar od zavarovalnice, če bi ona umrla... Sicer pa je verjetno najboljši odgovor tisti, ki smo ga lahko slišali v znani TV nanizanki, ko Al Bundy odgovori ženi Peg: "Če bi hotel, da bi vedela, bi verjetno govoril namesto mislil." 2. "Me ljubiš?" Pravilni odgovor je: "Seveda." Tisti, ki čutijo potrebo, da bi bili bolj podrobni, lahko odgovorijo s: "Seveda draga." Napačni odgovori: 1. Mislim da. 2. Se bi počutila bolje, če bi ti rekel, da te? 3. Odvisno, na kaj ti misliš z besedo "ljubiti". 4. Je to sploh pomembno? 5. Kdo, jaz? 3. "Se ti zdim debela?" Pravilni odgovor, ki ga izgovorite, medtem ko se na hitro izmaknete Iz sobe in imate čas ravno še za reči:"Seveda ne!" Pazite, da vas ne prestreže, sicer pogovora o tem ne bo konca. Napačni odgovori: 1. Ne bi rekel, da si debela, ampak niti suha. 2. V primerjavi s čim? 3. Nekaj dodatne teže ti paše. 4. Sem videl že debelejše. 5. Lahko ponoviš? Sem razmišljal o tvojem zavarovanju. 4. "Misliš, da je lepša od mene?" Ženska, na katero cilja v tem primeru je lahko ena bivša, ena, ki je šla samo mimo in vi ste jo opazovali tako zavzeto, da ste se ob temu skoraj zabili, ena igralka v nekem filmu... V vsakem primeru je pravilni odgovor:"Ne, ti si dosti lepša!" Napačni odgovori: 1. Ne lepša, lepa na drugačen način. 2. Ne vem, kako se lahko sploh oziraš na take reci. 3. Je, ampak stavim, da imaš ti več osebnosti. 4. Samo v smislu, da je ona bolj suha in mlajša. 5. Lahko ponoviš prosim? Sem razmišljal o tvojem zavarovanju. 5. "Kaj bi naredil, če bi umrla?" Pravilni odgovor: "Draga, v primeru tvoje prezgodnje smrti bi moje življenje zgubilo pomen in zato se bi vrgel pod prvi kamjon od BoFrosta, ki bi prišel mimo!" To je verjetno najbolj neumno od vseh teh vprašanj, kot je Ilustrirano v spodnjem dialogu: "Dragi," je rekla žena, "Kaj bi naredil, če bi umrla?" "Zelo žalosten bi bil, " je odgovoril soprog, "zakaj sprašuješ take reči?" "Se bi spet poročil?" je nadaljevala žena. "Sigurno se ne bi, " je on dejal. "Ne maraš biti poročen?" je nadaljevala z vrtanjem vanj. "Seveda mi je všeč biti poročen." "In zakaj pol se ne bi več poročil?" "No, naj bo, se bi spet poročil." "Bi to storil?" je vprašala žena delno užaljena. "Ja," je ponovil mož. "Bi spal z njo v naši postelji?" se je oglasila ona po daljšem premoru. "Heh, mislim da ja." "Razumem, " je skoraj zagnuseno dejala žena, "in bi ji pustil, da nosi moje obleke?" "Če bi si ona to želela, bi ji verjetno dovolil." "Zares," je hladno rekla žena, "in bi odstranil moje slike in jih nadomestil z njenimi?" "Ja. Mislim, da bi bilo to edino korektno." "Ah, torej je tako?" je vprašala žena in skočila pokonci, "in predvidevam, da bi ji dovolil, da bi igrala z mojimi palicami za golf?!"
"Logično da ne, draga, ona je levičarka."
|