Glede grozljivk... Gospodarji pekla 1,2 in 3, Petek 13.-vsi, Fredy - vsi, Megla

, Candy man, Chuky - tista lutka, Alien, Raphnofobia(pajki), Vse Drakule in vampirje, vse vesoljske grozljivke, Ko jagenjčki.... in še mnogo ostalih groznih filmov sem vaqljda pogledal...ene celo večkrat...
Začel sem kot mulo, ki ga pač ni bilo strah (valjda me je blo)...sam sem s filmi v bistvu premagoval strah pred neresničnim ...in to je valjda še zdaj...pa eni filmi so mi še zdaj zlo zlo dobri...vsebinsko, režija in vse poleg njih /(recimo Gospodarji pekla, Candy man...d best grozljivke) - res te je strah in scene so res hude...
Razlika je bla ravno v tem, da sem te filme gledal kot film...kle pa nisem vedel do konca a je res al ne in zato mi je bil film toliko "boljši" al pa vsaj sveže zasnovan...nekaj kreativnega je v njem s tem se morate strinjati...
Pa še neki...vsi pravte ne gledat...sam v bistvu sem ugotovil, da takrat ko te je najbolj strah, je potem kmalu spet nabolj k ta strah mine...ADRENALIN je že tak in tvoji dotedajni problemi se pomanšajo in tako naprej...torej glava se ti vsaj malo zbistri... in potem so tudi komedije bolj smešne

Le-ona
glede valentinovga...mogoče naslednje leto več sreče