Že velikokrat smo se v posameznih topicih zapletli do tiste točke, ko sem na koncu moral omeniti Slavka Gorenca in njegovo vedo imenovana Biokibernetika.
O BK je senznanjenih več in toliko Slovencev, nekateri tudi že merijo po biokibernetsko, drugi znajo brati analize, meritve, vsi pa so si enotni v enem. Biokiberntika je nekaj kar se ne sme pozabiti.
Seveda brez težav ne gre in kot prva je ravno pri Gorencu. Svoje knjige Osnove Biokibernetike so napisanu na njemu razumljivem jeziku kjer je polno novih besed in zato velika večina pač o tovrstni literaturi ne sega več. Vendar kot vem so v pripravi teksti, ki bodo/so pisani v normalnem jeziku, za kaj bolj globljega pa se bo še vedno portrebno truditi, saj je to veda ki zahteva sedem let učenja. Mali faks torej.
BK izvira iz smrtnih BETA in življenskih ALFA žarkov, le ti, s čimer mislim na beto, pa so plod vsega slabega na zemlji.
Med seboj so po zemlji razporejeni približno 1:5 torej na en alfa življenski žarek pride pet ali več beta smrtnih žarkov, premera cca 84 cm. In Gorenc ima prav.
In kako deluje beta? Ta pač uničuje vse živo okoli sebe zato če je v okolici (recimo na delovnem mestu) kdo z nizko beto ali da je kar že sam alfič

, tak človek že odstopa in ga navadno izolirajo. Poznam primer urednika radijske postaje v Lju. ki so ga odpisali zaradi prevelike bete v studiu, on sam pa je bil alfa. Ravno tako vem za nek oddelek ravno tako v Lju., kjer je cela ekipa alfa. Gorenc mi je že pred časom rekel, da je to podjetje sršenje gnezdo, zato me novica, da se bo z ustanovitvijo d.o.o. ta Alfa oddelek odcepil od podjetja sploh ne preseneča.
Primerov je še veliko, še več pa tega kar nisem napisal.
Andres