ana
5 p

Kranj
neverjetno, beno, čisto slučajno sem na šamanizem zašla tudi jaz vsak drugi ponedeljek. Ampak ne v tvojo skupino: slučajno so mi otroci toliko zrasli, da jih lahko z mirnim srcem pustim vsak drugi ponedeljek zvečer za nekaj ur same in hodim na meditativna srečanja (do 20 ljudi).Drugi del večera je namenjen ravno šamanizmu (teorije ni nobene, eden sedi na stolu, trije ali štirje smo okrog, naredimo preslikavo višjega jaza in začnemo). Ker smo v glavnem začetniki v šamanizmu (nekateri pa so res dali skozi tečaj, menda v Šk. Loki), se delamo, da delamo. In krasno nam uspeva. Neverjetno: pred mesecem je ženska na stolu 'zaspala', dali smo jo na blazino in delali naprej. Prejšnji ponedeljek se nam je prvič pridružil moški, ki se osebno pozna z našim vodjem in ki je menda precej skeptik, čeprav se menda drugače zanima za duhovnost in te stvari. Naenkrat ga je med obdelavo na stolu začelo zmanjkovati, a se ni hotel prepustiti. Na silo je držal oči odprte. Tudi njega smo spravili na tla na blazino in delali na njem dalje. Kasneje je rekel, da ga je bilo strah, ker enostavno ni čutil telesa in ni mogel narediti nobenega giba. Ni vedel, ali je to v redu ali ne.
Menda bomo v letošnji zimi tudi mi šli iskat žival moči in notranjega vodnika.
Q -------------- naj LJUBEZEN nas vse objame, razsvetli in prežame ----------- keneda, kako krasna misel
|