Težko realno odgovorim na vse to... Lahko samo povem, kar čutim...
No, ne hodim na razne tečaje, ker me do danega trenutka to še ni potegnilo. Nisem se šolala nikjer pravzaprav - niti pri kaki osebi, niti preko knjig oz. podobnega.
Že celo Življenje sem zelo senzibilna, odprta, kaj jaz vem kaj... V glavnem, v določenih situacijah zavestno pomagam ljudem - naj bo to z pogovorom, dvigovanjem ravni zavesti,... Da se prav razumemo! Ne grem se nekih terapij ali česa podobnega. Nisem še v stanju, ko bi se šla množične terapije ali kaj temu sličnega. Samo dam človeku tisto, kar potrebuje - vkolikor je to v moji moči...
Ponavadi je moje delovanje omejeno na ljudi, s katerimi pridem v stik. In z ljudmi, ki jih poznajo ti ljudje. Vkolikor smem, seveda.
"Najtežji" del mi je, ko se mi naberejo podatki, katere moram zavestno obdelati in se mi začnejo prikazovati ljudje z vsemi njihovimi Življenji, težavami,... Potem se pa začne iskati rešitve, krpa luknje,... Določen del le-tega bom verjetno še naprej sprejemala zavestno.
Aja, sanje!

Več vrst jih je. Te, ki so povezane z drugimi ljudmi, so ponavadi reševanje težav drugih. Dostikrat se mi je zgodilo, da sem osebe, ki sem jih sanjala, nosila cel dan s seboj. Znane in neznane face...
Hahahahaha... Saj nisem namenoma zakomplicirala... Skušam razložiti, pa zajamem prevelik del. Skoraj preveč kompleksni smo ljudje!
Lep dan želim še naprej...

***V nebo nočno bolščim, z luno govorim... Zanima me, kaj to je, da sili me, da ustavim se ne... Odgovora ni... Kajti znan mi je!