titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Oshota sta mike pa gape tud v replayih na moj thread tolkrat omenjala, da sem se ga tud sam lotu v originalu brat. Najdu sem štiri drobne knjigce v SLO, ki so v glavnem zbirke njegovih izbranih predavanj in pogovorov: Otrok nove dobe Zlata prihodnost Religioznost, ne religije Tantra, duhovnost in seks
Vse sem tko rekoč čez vikend predihov, pa še ženi sem ta prvo podtaknu. Se je spet čist najdla predvsem v tisti prvi sedemletki, ko naj bi blo po ošotu treba otroka pustit čist pri miru. Oba sta kao imela to srečo. Tantro pa zaenkrat še sam obdelujem, ji moram prit do dna, preden ženo spustim zraven. Je preveč dragocena, da bi jo samo preko njene interpretacije dojemal. Pol, ko bom sam uvidu, pol naj pa še sama uvidi po svoje. Imava cajta dost, po mojem večno.
Osho je po mojem dober, ko ruši. Še boljš je pri tem, ko nakaže, od kje je treba na novo gradit. Pol bi blo pa včasih boljš, da bi znov nehat, saj ni rečen, da je njegov uvid edino možen. Tisti, ki ne zmorjo svojih vzorcev zrušit in od sami od nule začet, se kaj lahko začnejo njegovih vizij kot biblije držat. Sam sicer svari pred tem, ampak priložnost dela tatu.
Men je razjasnu, da mi je Tantra bliže kot Joga, me njegov misticizem privlač, ampak me je še zmerej strah. Tole, da se mu je na koncu kao zrolal, bi rajši dal zaroti kot pomračitvi uma prpisat. A mal se bojim, da stari res ni znal prav cajt nehat...
|