Quote:Se kdo sprašuje kaj bomo ko bo na forumu 200 ljudi vsak dan kaj spisal, že sedaj ne mormo sledit vsem stvarem in vsem odgovorit
Se kdo sprašuje kaj jim bomo ponudili?
kaj bodo oni prinesel nam kaj bomo mi njim?
Bomo ostal zgol na forumovskem nivoju ali bomo ustvarili kakšen dokument?
Zakaj sedaj to razmišljam, ker forum nima jasne potrjene vizije in nebi rad da ostane na tem nivoju tudi ko se bo pridružil veliko več sorodnih soustvarjalce, in bi rad da obdržimo kakovost in način pisanja stvari, ne da se potem preide v neko drugo slabšo obliko ker pač nismo dovolj dobro razmišljali o prihodnosti?
Za vas imam torej vprašanje?
Ima kdo idejo kako delat projekte?
Katere so pomembne stvari?
Kako se naredijo projekti in kako povabit sorodne soustvarjalce da se bodo lahko priključil
In pa kako obdržat ali dvignit kakovost napisanega?

Ta forum je kakovosten! Zakaj? Ker ga sestavljamo takšni kot smo. In obstaja tukaj za vse ostale, ki si lahko z njim pomagajo, če jih bo pot pripeljala sem. Mi smo to pot že prehodili in še zmeraj smo na poti. In ne strinjam se s tabo, da forum nima jasne vizije. Ima zelo jasno vizijo: biti to, kar je - sestavljen iz duše, naše duše. In kar mora priti, bo prišlo...
Razmišljati o prihodnosti in projektih v smislu privabljanja sorodnih ustvarjalcev, praviš, A.
O tem sem ti že napisala, kaj menim. Pa bom še enkrat:
Risanje zemljevidov je zame kot reševanje problemov med na primer dvema, ki skleneta zakonsko zvezo, in teh problemov ne bi bilo, če se ne bi poročila. Razumeš?
Smešno je tako nekam v prazno risat, skakat v višino, al pa se raztezat ne vem kam, ko pa je naše pravo mesto samo eno med dvema poloma.
Priporočam ti, da ne skrbiš tako močno za jutri..., seveda pa ostani takšen kot si in naredi kar moraš.