POSVEČENI
posvetilo ob prvem odprtju zaklenjenega dela foruma, dela do katerega imajo dostop samo uporabniki administratorji.
kot vidite sem za nakaj nas ki smo krvavo potrebovali ta del, upedenu ta del. očitno dela. (saj ga nihče (očitno) ne vidi)
zaenkrat smo posvečeni:
gape , MIKE , Andres , A. , Marjana , Miro , titud, vida, comp, Magla, Kali, Amstel
ostali pa na zahtevo po mailu in approval klele notr!!!
to (administratorji) ne pomeni nič drugega kot to da vidimo spodnji del foruma - ostali naj bi ga ne videli.
lahko mal stestirate če reč res deluje
vsi ki smo posvečeni pa tudi sodelujemo pri skupnih projektih ... kdor se šverca se pa šverca.
zdej on ni več spodnji del foruma amapak zgornji ... zgleda pa tkole
LINK:::::::
http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/indexposveceni.gif REPLAY #73 ZDESETKAN
torej da si posvečen pri nas pomeni da imaš dostop do določenih textov do katerih drugi pač nimajo dostopa in sicer: društvo, @pis in bolj osebne blodnje v zadnjem delu (ki je zdej na prvem mestu), prva dva dela sta namenjena 'delavcem'. zadnji pač preosebnim blodnjam za javnost.
moramo napedenat to 'posvečenost' da bo bolj priljudna ...
... sistem je definitivno treba definirat
pejstam mojga ... matr ga ne najdem ... pa sm zihr da sm napisu
ponovi vajo
itak vidimo kdo dela ... med delavci izbiramo ... amstel je definitivno delavka naprimer (sm zadnjič 2 texta dubu od nje za pozitivke) ... po forumu pa itak piše k norc
itak (skoraj) vsi ljudje vedo da imamo še posvečeni del foruma (tist k ne ve itak ne rabi vedet) ... in zato tiste ki jih ne vidimo osebno lahko notri spravi nekdo ki jih začuti ... v tem primeru je bil andres kriv za amstelko ... plus unedva texta ... plus uno k se je javla da bo šamanka-zliščarka ... take jest ne spustim kr tko stran ...
me je zanesl
1. dejavnost-delavnost
2. osebno povabilo ene/ga od nas
3. prošnja
4. vsaj 50% ljudstva za
POSVETITEV
če kdo misli da to ni gut naj se pritoži ... v nasprotnem primeru vzamem to za odločeno ... kot vedno.
jest se naprimer ne morem strinjat s tem da nekdo, ki ga aleš ne pozna osebno, ne more postat posvečen, to ni noben kriterij, ki niti ne zagotavlja vsem enakih pogojev ... kako naj naprimer andres osebno spozna vsakega kandidata ... mislm ... tu mač
(to se je zdej spremenilo ... spoznat nujno ... osebno ... saj borut ni dokazal pravilnosti moje predpostavke)
aha sm pozabu skor ... pričakujem od vsakega posvečenega da redno prebira vse texte tuki notr ... da se (mi) ni treba ponavljat
a delujemo sektaško
Q
Imam pa en predlog. Da bi vsak, ki se na novo vpiše na forum, dobil eno kratko obvestilce o tem, kar se vam zdi bistveno, da oseba ve. Da iz tega razume, za kaj gre tu.
Q
točno to (to je v delu ... nekako se ne najde e ... kot bi reku aleš)
pa še edi:
Jest sem za, da se vsakemu, ki se registrira na forum, napiše:
------------------------
"Pozdravljeni,
registrirali ste se na forum Svet pogovorov, ki je del delovanja Društva Sonce." (napišemo tisto že stokrat ponovljeno zadevo o društvu) Nato sledi spodaj tudi link do uradne strani društva.
Društvo Sonce je tudi uspešno začelo z izdajami časopisa POZITIVKE, (spet, kaj to je in link).
Poglejte si naše dejavnosti in članke. Če bi tudi vas veselilo delati z nami Vas bomo iskreno veseli. Če vas zanima sodelovanje na katerikoli področju, ali ste celo dobili svojo idejo, se nam javite.
Hvala
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forum;action=display;num= 1016825496;start=90#93
Tukaj (edi) dejnsko ne piše ničesar o posvečenih ... pišem pa jaz pa višje gor.
moram dodat tudi to da je beseda posvečeni zrasla na mojem zeljniku med testiranjem zaprtega dela foruma, ker je testna faza šla skozi bp, sm kr tko pustu. tudi administratorji so moja pogruntavščina ... vsem prizadetim se najgloblje opravičujem (kot da se zaradi teh mojih pogruntavščin s čini vred nisem že tisočkrat) ... je pa tko da ene stvari je lažje 'popravt' kt pa druge, pa ne govorim duševno ampak popolnoma tehnično ...
tako ... ta file bom sicer še spremenil ... zaenkrat pa bo zadoščal svojemu namenu ... bo moral ... lahko mi prilimate spodaj kar hočete, bom itak pobrisu vse stran ...