reč je taka
lahko posegam v vsebino ki jo kdo napiše (lahko posega vsak moderator - piše na vrhu kdo so), sicer pa se potem pojavi text da sem spreminjal in datum zraven.
to delam samo ko so linki slabi - nedelujoči (brez vprašanja lastniku), in kadar me kdo prosi, ko se je kej zmotu.
drugače pa je tale forum svobodna dežela in načeloma ne spreminjam(o) in brišem(o) nič.
zato tudi vas prosim (marjana npr., kolkr sm razumel) da ne brišete svojih postov, ker se potem izgubi kontext.
torej lahko brišem - pa ne!!!
če se komu zdi da sem mu kaj pobrisal naj se javi. do sedaj se je edin magla se mi zdi, ki pa bo moral apgrejdat explorerja, al pa zamenjt netskejpa za explorerja, če en bo hotu met problemov, ker explorerja vseeno piše armada programerjev, netskejpa pa (ne žalost) zanesenjaki.
lahko tudi berem osebno pošto če se mi zazdi, pa bi bilo preveč dela ... skratka ... sem dober nisem slab, sem za svobodo, ne za policijsko državo.
SKRATKA moč je maximalna - to je pač administratorstvo - z močjo pa seveda pride tudi odgovornost, da je gape.org živ vedno kadar bi ti rad bral ali odgovarjal.
mislim da še nismo imeli konkretnih downtimov, tko da ... očitno je kr gut tale admin.
strah je tvoj edini sovražnik, če te bo nečesa strah se ti bo to tudi zgodilo - zdej grem gledat tvojo pošto ... me prov zanima ...
no tole se pa napiše če spreminjam, verejtno bi to lahko skenslu pa se mi ne da jebat.