gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
Q Ok, seveda je usoda kreirana na podlagi prejšnjih življenj in to, ampak težje sprejmem dejstvo, da usode ni, da je vse kar je, samo naše misli. Mislim, da usode mi ne moremo aktivno vplivati, lahko jih za nekaj časa odložimo na kasneje, ampak prej ali slej se ti zgodi to kar ti je namenjeno. Q
jest pa reč vidim tkole
usoda (dogodki v življenju), je definirana z našimi mislimi, tista karmična, s tistimi ki smo jih že enkrat mislili ali potem celo delali, na tisto, ki se še ima za zgoditi pa lahko vplivamo s svojimi sedanjih mislimi. z mislimi kreiramo svojo usodo. tudi drugi s svojimi mislimi kreirajo svojo usodo in če se naše poti prepletajo en drugemu krojimo usodo. in ko tako en drugemu krojimo usodo, ustvarjamo realni svet - z mislimi ki se kasneje udejanjajo, materializirajo.
primer modelu je namenjeno da ga zbije avto, zdele, čez pet minut. ... 1. on gre po cesti in ko avto uletava na njega, tega ne opazi nihče drug kot voznik ki se totalno ustraši in panično začne bremzat in dve mamce ki čakata za čez cesto, ki obe totalno panične pomislita ijoooj bogi fant, model še pomisli zdej sm ga pa najebu ... pok. in ga zbije, modela peljejo v bolnico in je čist zlomlen.
2. on gre po cesti in ko avto uletava na njega, tega ne opazi nihče drug kot voznik (npr. gape) ki mu je čist vseeno in začne izi bremzat in zavijat vstran in dva modela ki jima je totalno vseeno in reči sploh ne opazita kaj se dogaja, model (npr. aleš) še pomisli ahhh sej bo šlo in skoči v kontra stran ... pok. in gape zadane aleša v noge se usatvi in aleše reče ej stari dej me potegn do tm k smo zmeneni, me mal noge bolijo (gape in aleš se lahko tudi zamenjata).
mogoče idijotski primer ampak se mi zdi gut in ker mi je že padu v glavo sm ga še stipku.
kje pa kle pridejo želje na sceno? če bi si aleš samo želel, da ga avto ne bi zbil, bi ga zbil, tko je pa odskoču, pa še gape je mal pomagu in je blo. avto bi ga zbil v vsakem primeru, želja nebi pomagala nič, dejanje pomaga. dejanje usmerjeno v pravo smer vedno pomaga. želja pomaga v toliko da sploh pomislimo na nekaj, da si to sploh zadamo za cilj, potem pa ona ni več pomembna, saj smo jo vprogramirali v svojo usodo, samo počakat je še treba da se uresniči. želja zdej ne pomaga več, samo še dejanja.
Q Katera astrološka znamenja nas zaznamujejo je torej osebnost, s katero delujemo in nedelujemo. Samo sebe je potrebno spoznati, vse ostalo je vseeno. Q misliš da je tko da si si neko karmo nabral in potem ko se inkarniraš si izbereš tudi datum, ki te bi tako definiral da boš svojo karmo lažje pucal(a), poleg okolja ki si ga izbereš?
|