Rudi
Guest
|
Iščeš znanstvene dokaze za paranormalno v času, ko znanost ugotavlja, da ne more ničesar dokazati, vsaj absolutno ne, ampak samo relativno, Einstein je imel prav, ko je rekel, da je vse relativno. Fiziki so s poskusi z osnovnimi delci ugotovili, da zavest ustvarja in oblikuje materijo in ne obratno, kot se je do sedaj mislilo, da ima vsa materija zavest in ta zavest ve vse, kar ve zavest, ki jo je ustvarila. In kaj to pomeni? Ni materije brez zavesti, torej je vso materijo, vse vesolje ustvarila zavest, ki je morala obstajati ko vesolja še ni bilo in zavest je pogoj za obstoj materije. Te zavesti pa ti z instrumenti ne boš mogel meriti. Fiziki tudi opuščajo štiridimenzionalni model prostora in časa, ker veliko stvari ne more pojasniti in se ukvarjajo z modelom "desetih strun", strun zato, ker so ugotovili, da vse vibrira. Ta model pojasnjuje veliko več stvari kot štiridimenzionalni in če se bo potrdil pravijo fiziki, je vse to, kar mi vidimo in zaznavamo samo bežen odsev vsega kar obstaja. Po izobrazbi sem tehnične smeri in moj pristop da vsega je bil vedno razumski, vsak zakaj ima svoj zato in vse se odvija po nekih zakonitostih in tudi za Boga, duše, zavest imam razumske razlage. Zame tako, kot za Einsteina in še mnoge znanstvenike drži misel: "Ko narediš prvi požirek iz kozarca naravoslovnih znanosti, postaneš ateist, na dnu kozarca te pa vedno čaka Bog". Werhner von Brawn
Znam ravno dovolj matematike, da ti lahko dokažem da je 1+1=1, toliko vem o fiziki, da ti lahko dokažem, da nisi resničen, oziroma da si samo pogojno resničen, pa o mehaniki vem tudi toliko, da ti lahko dokažem, da se tudi mehanski instrumenti motijo in prikazujejo stvari, ki jih ni. Po drugi strani se pa veselo pogovarjam z dušami, Bogom, univerzalno zavestjo in ne boš verjel, kaj so mi enkrat rekli: "Ni bolj smešnega TV programa, kot gledati nekatere ljudi, kaj počnejo". Pa ne sprašuj me, da bi ti kaj dokazoval, te stvari bodo imele zate težo le, če boš do njih sam prišel. Ta prispevek je prekratek, da bi lahko bil dovolj prepričljiv,nekaj več o teh stvareh bo na internetnih straneh, ki jih pripravljam. Dobro bi bilo, da preučiš kvantno fiziko, da ne boš raziskoval že raziskanega, verjetno pa se boš potem tudi spraševal o smiselnosti iskanja materialnih dokazov o paranormalnem.
|