matrix
2

saman
saman
Postopek zdravljenja, četrta faza: preobrazba in ponovno rojstvo Zadnji mesec dela z Davidom sem v njegovem polju opazila konfiguracijo, ki je dotlej nikdar nisem videla. Po vsem sodeč jo je razkrilo delo, ki sva ga opravila. Videti je bila kot nekakšen zapredek, ki je obdajal hrbtenico. Težko bi z gotovostjo rekla, na kateri ravni polja je bil. Videti pa je bilo, da je ta zapredek hranil v sebi veliko speče energije, ki je samo čakala, da se izlije. Davidu nisem nič omenila, ampak sem ga samo molče opazovala, medtem ko sem čistila šesto čakro. Preostanek avre je bil čist in svetel. (Slika 26-1.) David je prišel na svojo zadnjo seanso povsem spremenjen. Njegova avra je bila dvakrat svetlejša in precej večja kot ponavadi. Zapredek se je bil odprl. Vprašala sem ga, kaj se mu je zgodilo. Rekel je, da je konec tedna vzel drogo, znano z imenom ekstaza oziroma MDMA, sintetično drogo iz vrste feniletil- aminov, sintetizirano iz metamfetamina in safrola. Po podrobnejšem pregledu sem ugo- tovila, da mu je MDMA odprlo levo stran češarike. Sluz iz tretjega očesa, ki se je tamkaj zadrževala deloma zaradi uživanja trave in LSD ja, se je umaknila na desno stran. Delo sicer še ni bilo pri koncu, a splošna sprememba Davidovega polja je bila osupljiva. Moja opažanja so vselej dokazovala, da imajo psihotropične droge negativen učinek na avro, zato sem o tem povprašala Heyoana. Odvrnil je: "Vse je odvisno od tega, kdo jo vzame in kakšna je konfiguracija njegovega polja, ko jo zaužije. Ker je bila Davidova šesta čakra zamašena in ker je bil že čas, da jo pos- kusi odpreti, je droga nanj močno učinkovala. Toda če bi se moral nekdo osredotočiti na kako drugo čakro, bi bil učinek po vsej verjet- nosti negativen. In ko je neka pacientka vprašala, ali lahko vzame MDMA, je Heyoan odvrnil: "Ne, tebi tega ne bi priporočil. Rajši vzemi ovatropin, da si boš utrdila drugo čakro, ki je potrebna nege." (Ovatropin je narejen iz zmrznjenih in posušenih govejih jajčnikov.) Res je vzela ova- tropin in doživela nekaj podobnega kot David, ko je vzel klorokin. Heyoan bi rad poudaril, da nova medicina dela na vseh ravneh, da bi ozdra- vila celega človeka. Osredotoča se predvsem na usodo duše; katere lekcije se človek uči in kako naj se je kar najbolje nauči. Nazadnje je sklep te lekcije slej ko prej ta, da je človek božanska iskra. Cim bolj si to vbiješ v zavest, tem bližje domu si. Droge se lahko rabijo kot transformativne snovi. To je tudi njihov namen. Ne zdravijo bolezni, pač pa človeku pomagajo, da sam sebe pozdravi. "Prava snov v pravem odmerku in v pravem trenutku pomaga človeku, da se preobrazi," pravi Heyoan.
|