Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 9853 times)
alenka07
2
**

I love YaBB 1G - SP1!

Re: Zakaj se ljudje vracajo na ta forum?
Reply #45 - 24.04.2003 at 21:59:56

Smiley Smiley Smiley Draga Star12!!!

Želim Ti povedati, da se pridružujem mnenju A. !!!
Kako res!!! Kako žariš in lepih misli tu deliš!!!
Sonček si, ne samo zvezdica!!! Smiley

Hvala Ti in širi svoj sijaj še in še.... Smiley Smiley Smiley  Kiss

Rada Te imam, čeprav Ti morda to redko vedeti dam...

...itak, tudi vas, ki se tukaj tako pridno javljate in ustvarjate...kar še in še ... Smiley Wink  Kiss

Vsem lep pozdrav!!!

alenka

Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #46 - 25.04.2003 at 22:55:43

E, - Takole...

Veronika:
veronika wrote on 24.04.2003 at 11:13:09:

Jaz vstrajam pri tem forumu že kar neki časa, sem imela pavzo vmes, pa ne boste verjeli, sem se vrnila Wink

Enako je bilo pri meni. Vendar sem Znova čutila POTREBO po delitvi in BRANJU vseh vas, Znova in Znova. Rada vas berem... Ja, Enaki smo si, NI KAJ.
Uf, kako se imamo radi, kajne...

Quote:
včasih so na sporedu tud kakšni "boksrski dvoboji" Grin, najdeš teme, ki te nasmejijo, pa spet druge, ki ti dajo razmišljat

E, tukaj pa jaz tudi samo uživam, in berem, pa se še SAMA kaj naučim, sam ne preveč... Me potem kar noter povleče...

Quote:
Ni preveč filozofsko zamorjen, vsaj večino časa, ni pa primitiven, skor nikol. In zato se vračmo,.....

In je - NEKA LUČKA vsem NAM. Ti se Spreminjaš, ko " nas bereš" - Se tega Zavedaš. Smiley Oh vem, da SE... Notranje nas Že sprejemaš - Zunanje pa NAS boš ŠE... Wink

Quote:
star 12
ti skoz boljš siješ, zato se to odraža... rad te mam   Kiss

Oh, sem tole prebrala, pa sem si rekla.
Ravno sva z Evo zaključili lep del POGOVORA o zdravju na chatu ( čokolada in čajčki, pa sokci ), pol pa TOLE berem...

In ne morem SI kaj - sežem v predalček in hrustljavo pojem ČOKOLADEN piškotek, s polnozrnatim krispijem Eva... Wink

A viš, kdaj JAZ pol to jem...  Smiley

A. - Hvala.
Tud jaz IMAM tebe RADA... Cheesy Kiss
In to si tako lepo napisal, da bom O TEM ŠE SANJALA, saj veš - LEPA beseda LEPO mesto NAJDE.
Sedaj si se dokopal do mojega Srca... In košček v njem je nekje samo tvoj... Kiss

Quote:
hvala za polepšane dneve, veš včasih ni kaj dopisat enostavno tako spišeš da je vse zajet

LEPOTO, ki je dana v resničnosti, ki JO lahko vidi NEKDO in o njej sporoči nekomu, ki " je nima moč videti a o njej bere"... Je vredno deliti, pa saj - VSAK PREBERE SVOJ del, s tem namenom pride na FORUM in najde, ter si VZAME ZASE, kar pač potrebuje.

In

Hvala tudi TEBI, za TA FORUM in vse, kar JE POLEG njega, vem, da TO VSI cenijo, vem, da si ŽELIJO o tem pisati...

Jaz jih Opogumljam, da VSAK pove svoje mnenje - tisto, da JE SVET POGOVOROV najlepši, ko se GRADI na ZAUPANJU in LEPIH besedah. KO smo SI tukaj vsi BLIZU -  združeni kot bratje in sestre, pa saj TO SMO ŽE vseskozi.

Druži nas ENO... Ljubezen... Cheesy

Vsak TVOJ namen, ki ga napišeš ali IZRAZIŠ je DOBORODOŠEL - Srca in Duše POLNIŠ - Mar ne vidiš. Hvala ti Prijatelj in Prijateljica, da se na tem FORUMU tako LEPO DELIŠ.VESELA sem ZA TVOJE ENERGIJE
.

KJER ni teženja TUDI teže NI.

In ciham  Smiley... - Oh, tole je pa na moč RES..  Wink

A. Hvala  Kiss

alenka07 wrote on 24.04.2003 at 21:59:56:
Smiley Smiley Smiley

Želim Ti povedati, da se pridružujem mnenju A. !!!
Kako res!!! Kako žariš in lepih misli tu deliš!!!
Sonček si, ne samo zvezdica!!! Smiley

Hvala Ti in širi svoj sijaj še in še.... Smiley Smiley Smiley  Kiss

Ne, ne, Ne, pa saj to ne morem verjeti - Alenka07, si to res Ti...

Kako sem te vesela, da si se oglasila.
Tudi Tvoji Žarki so Meni pomagali Na moji POTI, ki jo HODIM, Hvala ti Zanje In ZA vse SVETLE besede, ki NAM JIH nameniš.

Tvoj SIJ je Bil tako MOČAN, da me je tako DOSEGEL in Ogrel moje SRCE. Hvala ti ZA to TOPLOTO, ravno to SEM POTREBOVALA...

Prosim  - Oglasi se še kdaj. Zlata si MI, Rada te BEREM.

Kiss Kiss Kiss in Objemček. Tudi vsem VAM, kateri BOSTE to prebrali...

Naj vas SPREMLJAJO ŽARKI Sonca, v Sebi pa nosite tudi del Luninega Sija, ki je prav tako lepo IN MOČAN...  Smiley

LAhko NOČKO vsem ...  Smiley

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #47 - 25.04.2003 at 23:33:47

obema objamčka   Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4